Κώστας Βουτσάς – Αλίκη Κατσαβού: Βγήκαν από το μαιευτήριο με τον γιο τους!

Επιστροφή στο σπίτι με τον γιο τους Φοίβο για την Αλίκη Κατσαβού και τον Κώστα Βουτσά. Το ζευγάρι που την Παρασκευή υποδέχτηκε το νέο μέλος της οικογένειάς του, πλέει σε πελάγη ευτυχίας και όχι άδικα. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους συνάντησε κατά την έξοδό τους από το ΙΑΣΩ αγκαλιά με τον γιο τους.

Μιλώντας μάλιστα, στην κάμερα του “Πρωινούλι”, ο Κώστας Βουτσάς δήλωσε: “Τα παιδιά είναι χαρά. Αλλάζουν πάντα τη ζωή των ανθρώπων προς το καλύτερο.”, είπε και συμπλήρωσε: “Ο Φοίβος μου έδωσε 20 χρόνια ζωής γιατί τόσο χρειάζεσαι για να μεγαλώσεις ένα παιδί. Εγώ σκέφτομαι να κάνω ένα ακόμη παιδί για να πάρω ακόμη 40 χρόνια ζωής”.

Ο μικρός γεννήθηκε 3.330 γραμμάρια και 52 εκατοστά ύψος και έχει ξετρελάνει τους γονείς του. Στο πλευρό του ζευγαριού στο μαιευτήριο ήταν και η κόρες του Κώστα Βουτσά Θεοδώρα και Σάντρα και ανέβασαν και τις πρώτες selfies με το μωρό! (δες εδώ)

Συγκινημένη και η Αλίκη ανέβασε στο Instagram, το πατουσάκι του γιου της και τα μηνύματα των διαδικτυακών της φίλων πήραν φωτιά…

Ποδαράκια#ilovemybabyboy #myiasomoments

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Aliki Katsavou (@alikikatsavou) στις


Δες φωτογραφίες από την έξοδο από το μαιευτήριο:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος


Read More

And More