Κώστας Φαλελάκης: Σπάνια εμφάνιση ένα χρόνο μετά το θάνατο του Μηνά Χατζησάββα! [pics]

Σχεδόν ένα χρόνο πριν συγκλόνισε το πανελλήνιο ο ξαφνικός θάνατος του σπουδαίου μας ηθοποιού Μηνά Χατζησάββα. Ο θάνατός του γέμισε θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο αλλά και αποκάλυψε ένα μεγάλο πρόβλημα. Αυτό των ομόφυλων ζευγαριών που δεν μπορούσαν να έχουν τα ίδια δικαιώματα με τα ζευγάρια του διαφορετικού φύλου.

Τότε ο Κωστας Φαλελάκης με θάρρος πόνο και αγανάκτηση είχε περιγράψει στην πολιτική κηδεία του συντρόφου του αλλά και αργότερα στο TLIFE πόσο εξοργισμένος ήταν που μετά από 25 χρόνια σχέσης δεν μπορούσε να πάρει τη σορό του νεκρού συντρόφου του από το νοσοκομείο γιατί δεν είχαν καμιά… συγγένεια.

Σήμερα ο Κώστας Φαλελάκης σίγουρα νιώθει νικητής. Λίγους μήνες μετά το σύμφωνο συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια ήταν γεγονός και ο ηθοποιός και η ιστορία ζωής του έπαιξαν σίγουρα σημαντικό ρόλο.

Μετά το θάνατο του Μηνά Χατζησάββα ο Κώστας Φαλελάκης επέλεξε να κάνει σπάνιες εμφανίσεις και συνήθως σε θεατρικά δρώμενα.

Χθες μετά από πολύ καιρό, ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε τον ηθοποιό στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “φοβάσαι”; στο θέατρο Ιλίσια Βολανάκη


Read More

And More