Πίσω στην κορυφή της σελίδας
02.04.2017 | 19:45

Προσοχή σε αυτό το λάθος όταν ξεπαγώνετε κοτόπουλο – Κίνδυνος για βακτήρια

Προσοχή σε αυτό το λάθος όταν ξεπαγώνετε κοτόπουλο – Κίνδυνος για βακτήρια
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ο καλύτερος και πιο υγιεινός τρόπος για την προετοιμασία/μαγείρεμα του κρέατος από κοτόπουλο είναι όταν είναι φρέσκο, αλλά αν δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό, θα πρέπει τουλάχιστον να το παγώσετε και να το ξεπαγώσετε σωστά.

Το κρέας από κοτόπουλο παγώνει γρήγορα, αλλά απαιτεί πολύ χρόνο για να ξεπαγώσει.

Διάβασε περισσότερα στο Iatropedia.gr

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10