Πίσω στην κορυφή της σελίδας
02.04.2017 | 19:45

Προσοχή σε αυτό το λάθος όταν ξεπαγώνετε κοτόπουλο – Κίνδυνος για βακτήρια

Προσοχή σε αυτό το λάθος όταν ξεπαγώνετε κοτόπουλο – Κίνδυνος για βακτήρια
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ο καλύτερος και πιο υγιεινός τρόπος για την προετοιμασία/μαγείρεμα του κρέατος από κοτόπουλο είναι όταν είναι φρέσκο, αλλά αν δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό, θα πρέπει τουλάχιστον να το παγώσετε και να το ξεπαγώσετε σωστά.

Το κρέας από κοτόπουλο παγώνει γρήγορα, αλλά απαιτεί πολύ χρόνο για να ξεπαγώσει.

Διάβασε περισσότερα στο Iatropedia.gr

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Check this
Girlboss! 7 πράγματα που έχουμε στα συρτάρια μας για να αντιμετωπίσουμε το άγχος των deadlines!
Το στιλ της Kaia Gerber: Πάρε ιδέες από τις πιο ξεχωριστές εμφανίσεις του νέου it girl
5 συνήθειες για φθινοπωρινό detox! Plus: συνταγή για αποτοξινωτικό χυμό
Decorating tips: Πώς να κάνεις τη διακόσμησή σου να ξεχωρίζει δίνοντας σημασία στις λεπτομέρειες
Top 10