Κρητικιά αναδείχτηκε Μις Υφήλιος 2017 σε διαγωνισμό ομορφιάς στην Αμερική! [pics]

Μια 24χρονη κούκλα Κρητικιά αναδείχθηκε η Μις Υφήλιος 2017 σε διαγωνισμό ομορφιάς που έγινε στην Ατλάντα στην Αμερική. Η Κωνσταντίνα Παγάνη, από το Ηράκλειο, συμμετείχε το βράδυ του Σαββάτου στα Παγκόσμια Καλλίστεία Ms Transcontinental International και αναδείχτηκε Μις Υφήλιος 2017!

“Πρώτη θέση η Ελλάδα! Ms transcontinental international Δεν πιστεύω στα μάτια μου είμαι πολύ χαρούμενη σας ευχαριστώ όλους!”, έγραψε η Κωνσταντίνα στο Facebook και ανέβασε φωτογραφία με το στέμμα της, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των καλλιστείων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του flashnews, τα προγνωστικά από την πρώτη στιγμή ήθελαν την μελαχρινή καλλονή από την Κρήτη να είναι στις πρώτες θέσεις επαληθεύτηκαν καθώς βγήκε πρώτη! Η Κωνσταντίνα έχει σαρώσει τα βραβεία καθώς πρόσφατα, πήρε και τον τίτλο Miss Beauty Fore Crete 2017. Όπως η ίδια είχε πει πριν τον διαγωνισμόQ “δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα συμμετάσχω σε παγκόσμια καλλιστεία ούτε καν σαν ιδέα! Ζω το όνειρο μου και όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα θα έχω ζήσει αυτό που πάντα λαχταρούσα”.

Έτσι, η όμορφη Κωνσταντίνα έζησε εκπληκτικές στιγμές με όλα τα κορίτσια στην Ατλάντα και στέφθηκε Μις Υφήλιος φορώντας ένα εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα…

Read More

And More