Κρυφός γάμος για την Αθηναΐδα Νέγκα! [pic]

Να που τελικά μπορεί κάποιος να κρατήσει την προσωπική του ζωή μυστική! Έτσι, η Αθηναΐς Νέγκα παντρεύτηκε το περασμένο καλοκαίρι τον σύντροφό της και μόλις τώρα το αποκάλυψε μέσα από τα social media. Η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια δεν συνηθίζει να μιλάει για την προσωπική της ζωή και έτσι δεν γνώριζε κανείς για τον ρομαντικό της γάμο.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ανάρτησε φωτογραφία από την σημαντική στιγμή της ζωής της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έτσι έκανε γνωστό τον γάμο της με έναν πολύ γοητευτικό άνδρα! Μπορεί να μην είναι παραδοσιακή γυναίκα, αλλά φαίνεται πως ο σύζυγός της, ήταν εκείνος που της “έκλεψε” την καρδιά και έτσι ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.
«Καλοκαίρι 2017. Ο,τι καταλαβαίνετε. Χωρίς καλεσμένους δεν το ξανασυζητώ και το διαψεύδω διακρίνεται χιπστεροσύζυγος», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας, στην οποία ποζάρει με τον σύζυγό της, φορώντας νυφικό.

καλοκαιρι 2017 .ο τι καταλαβαίνετε .χωρις καλεσμένους δεν το ξανασυζητώ κ το διαψεύδω ????διακρίνεται χιπστεροσυζυγος

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @athinaisnega στις

Στο παρελθόν, η Αθηναΐς Νέγκα, έφτασε λίγο πριν το γάμο με τον σύντροφο και πατέρα της κόρης της, Χάρη Ζαχαριά αλλά το ζευγάρι χώρισε λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, αποφασίζοντας να ακολουθήσει ξεχωριστούς δρόμους.

Read More

And More