La la… λάθος! Πώς αντέδρασαν οι πρωταγωνιστές της ταινίας με το τραγικό λάθος στα Όσκαρ

Για λίγα μόνο λεπτά το “La La Land” ήταν η Καλύτερη Ταινία της χρονιάς και ο Ryan Gosling με την Emma Stone και όλους τους συντελεστές της ταινίας βρέθηκαν στη σκηνή για να παραλάβουν το Όσκαρ τους. Και εκεί τους ανακοινώνουν πως έγινε λάθος… la la λάθος για την ακρίβεια.

Ο Warren Beatty και η Faye Dunaway ήταν αυτοί που κλήθηκαν να ανακοινώσουν το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας, αλλά έγινε λάθος (ο Warren Beatty κρατούσε στα χέρια του λάθος φάκελο, ανακοίνωσε η Ακαδημία). Έτσι, ανακοινώθηκε πως κέρδισε το La La Land και όλοι οι συντελεστές ανέβηκαν στο stage. Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι το La La Land δεν είχε κερδίσει το βραβείο καλύτερης ταινίας. Ο νικητής ήταν η ταινία Moonlight.

Όπως ανέφερε ο ίδιος ο Beatty του είχε δοθεί ο φάκελος της καλύτερης ερμηνείας, που είχε το όνομα της Emma Stone για τον ρόλο της στο La La Land, οπότε μόλις είδε το όνομα της ταινίας υπέθεσε ότι το Όσκαρ πηγαίνει εκεί.

Ωστόσο, πέρα από την πρωτοφανή γκάφα και το σαστισμένο ύφος όλων των ηθοποιών, αυτό που άξιζε όλα τα λεφτά ήταν οι αντίδραση των πρωταγωνιστών της ταινίας La La Land. Σοκαρισμένη η Emma Stone δεν σταμάτησε να λέει “ Ω Θεέ μου”, όταν κατάλαβε πως έγινε λάθος, ενώ το χαμόγελο πάγωσε στα χείλη του Ryan Gosling.

Read More

And More