Πίσω στην κορυφή της σελίδας
28.01.2016 | 17:40

Λάδι ή βούτυρο; Ποιο είναι πιο υγιεινό στο τηγάνισμα

Λάδι ή βούτυρο; Ποιο είναι πιο υγιεινό στο τηγάνισμα
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Τα αποτελέσματα βρετανικής μελέτης ανατρέπουν αυτά που πιστεύαμε ως τώρα για τα λάδια και τα βούτυρα στο τηγάνισμα. Όταν τηγανίζεις ή μαγειρεύεις σε υψηλή θερμοκρασία (κοντά στους 180˚C), οι μοριακές δομές των λιπών και των ελαίων που χρησιμοποιείς αλλάζουν.
 
 
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 22:34

Top 10