Πίσω στην κορυφή της σελίδας
06.04.2016 | 11:56

Λάδια: Ποια είναι τα καλύτερα για τηγάνισμα Ποια να αποφεύγετε

Λάδια: Ποια είναι τα καλύτερα για τηγάνισμα Ποια να αποφεύγετε
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Όταν μαγειρεύεις σε υψηλή θερμοκρασία (όπως το τηγάνισμα) πρέπει να χρησιμοποιείς λάδια που είναι σταθερά και δεν οξειδώνονται εύκολα. Όταν τα λάδια υφίστανται οξείδωση, αντιδρούν με το οξυγόνο για να σχηματίσουν ελεύθερες ρίζες και επιβλαβείς ενώσεις, που σίγουρα δεν πρέπει να καταναλώνεις

Εκτός από το αν είναι υγιή στην φυσική τους κατάσταση, πρέπει να αναλογιστείς αν τα έλαια (και λίπη γενικώς) που χρησιμοποιείς παραμένουν υγιεινά για εσένα και αφότου τηγανίσεις

Διάβασε περισσότερα στο Iatropedia.gr


Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Check this
Πιέσεις στο πρόσωπο: 4 απλές ασκήσεις που είναι σαν να κάνεις βελονισμό στο σπίτι!
Κάν'το μόνη σου: Πως να φτιάξεις ένα clutch από πλαστικοποιημένο χαρτί!
Meghan Markle: Η sexy σύντροφος του πρίγκιπα Harry αποκαλύπτει τα fitness μυστικά της
Θέλεις να πεις “Goodnight moon” και να κοιμηθείς ήσυχη; Αυτά είναι τα φυτά που πρέπει να έχεις στο υπνοδωμάτιο
Top 10