Lady Gaga: Κρεμάστηκε από την οροφή του σταδίου για να τραγουδήσει στο Super Bowl!

Μια άκρως ανατρεπτική εμφάνιση, όπως ακριβώς της αρμόζει έκανε η Lady Gaga και έβαλε “φωτιά” στο στάδιο στο Houston. Η διάσημη τραγουδίστρια ετοίμασε ένα μοναδικό performance για το halftime show του Super Bowl και έβαλε κυριολεκτικά… φωτιά στη σκηνή!

Η εμφάνισή της ξεκίνησε από ψηλά με την Lady Gaga να είναι κρεμασμένη από την κορυφή του σταδίου και να προσγειώνεται στο κέντρο της σκηνής, φορώντας τι άλλο ένα εντυπωσιακό κορμάκι, πλαισιωμένη από τους χορευτές της. Αμέσως ο κόσμος στο NRG Stadium στο Houston ξεσηκώθηκε και η Lady Gaga τραγούδησε το “America The Beautiful” και τις δικές της επιτυχίες “Million Reasons”, “Born This Way”, “Telephone” και “Poker Face”.

Και φυσικά, η διάσημη τραγουδίστρια δεν παρέλειψε να στείλει και το δικό της μήνυμα με αφορμή το μεγάλο show. Όχι, η Lady Gaga δεν αναλώθηκε σε διαμαρτυρία κατά του Τραμπ, όπως έχουν κάνει μετά την εκλογή του στην προεδρία των ΗΠΑ δεκάδες καλλιτέχνες, αλλά προτίμησε να στείλει μήνυμα ενότητας προς όλους.


Συγκινητική ήταν ωστόσο η στιγμή που η Lady Gaga σταμάτησε την 13 λεπτών solo performance της για να χαιρετήσει τους γονείς της…

Φωτογραφίες: Reuters

Read More

And More