Λαμπερά εγκαίνια για γνωστό σχεδιαστή μόδας! [pics]

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν, πριν μερικές μέρες, τα εγκαίνια του νέου χώρου του Fashion Erotokritos Fabrics, ενώ μαζί γιορτάστηκαν και τα 7 χρόνια λειτουργίας του. Στο λαμπερό event παρευρέθηκαν άνθρωποι από τον χώρο της μόδας, των τεχνών και των γραμμάτων, καθώς παλιοί και νέοι φίλοι, όπου όλοι ευχήθηκαν στον Ερωτόκριτο καλές δουλειές και πολλές επιτυχίες.

Οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι έκοψαν τούρτα και απόλαυσαν ένα ξεχωριστό show με κουστούμια Prince Erotokritos. Η πρώτη εμφάνιση ήταν με κεντημένα γιλέκα σε ασύμμετρες γραμμές και κοψίματα, ενώ η δεύτερη με πρωτότυπα κουστούμια κεντημένα με αληθινά λουλούδια. Όλα αυτά βασίστηκαν σε μια προσωπική έμπνευση του Ερωτόκριτου, που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τον διακεκριμένο Κωνσταντίνο Κασπίρη και τον γνωστό Floral Designer Μario Valliano, ενώ το styling έφερε την υπογραφή του Γιάννη Φερεντίνου.
Ο Ερωτόκριτος Κυμιωνής δήλωσε χαρακτηριστικά για αυτή την βραδιά: “Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους όσους παρευρέθηκαν και αγκάλιασαν αυτή την υπέροχη εκδήλωση, που φέτος ήταν μια διπλή γιορτή… Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους που όλα αυτά τα χρόνια με αγαπάνε και στηρίζουν την μεγάλη αυτή οικογένεια που λέγεται Fashion Erotokritos”.
Δες τις φωτογραφίες:
Τζένη Οικονόμου-Άντζυ Ανδριτσοπούλου-Δημήτρης Στρέπκος-Ρένα Σεφεριάδη-Ερωτόκριτος Κυμιωνής
Άντζυ Ανδριτσοπούλου
Ρένα Σεφεριάδη-Άντζυ Ανδριτσοπούλου-Ερωτόκριτος Κυμιωνής-Όλγα Καραβερβέρη
Τόλης Σκουλαριώτης-Δημήτρης Στρέπκος-Άντζυ Ανδριτσοπούλου-Stella Meligan
Θοδωρής Τρανούλης-Ερωτόκριτος Κυμιωνής

Read More

And More