Λάμπης Λιβιεράτος: Η μεγάλη επιστροφή στη νυχτερινή Αθήνα! Φωτογραφίες

Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις με τον Νίνο στο Cabaret @Romeo, o Λάμπης Λιβιεράτος έρχεται στο κέντρο της Αθήνας και ετοιμάζει εκρηκτικά live στο Κολονάκι. Μαζί του η Χριστίνα Σάλτη και η Ελευθερία Ελευθερίου. Ο διάσημος Έλληνας καλλιτέχνης και τα… κορίτσια του, ανεβαίνουν στο stage και ξεσηκώνουν το κοινό ως το πρωί!
Η πρεμιέρα έγινε το βράδυ της Πέμπτης, με τον Κώστα Μαρτάκη και άλλους επώνυμους φίλους των καλλιτεχνών στα πρώτα τραπέζια, αλλά και με πολλές αγαπημένες επιτυχίες στη σκηνή. Με παλιά και νέα τραγούδια ο Λάμπης ανεβάζει το θερμόμετρο στα ύψη και κάνει το Cabaret το νέο hot στέκι της Αθήνας.
Κοντά του η Χριστίνα Σάλτη με φόρεμα Balmain και μποτάκια Guiseppe Zanotti (σε styling Μάριου Κυπριώτη και Μιχάλη Τσούκα), αλλά και η πρώην εκπρόσωπος της χώρας μας στη Eurovision Ελευθερία Ελευθερίου με σέξι εμφάνιση.

Δες φωτογραφίες:

Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη ο Λάμπης θα βρίσκεται επί σκηνής του ανανεωμένου Cabaret, με ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις. Στο ίδιο μαγαζί, κάθε Παρασκευή και Σάββατο εμφανίζεται η Ελλη Κοκκκίνου.

Read More

And More