Λάμπρος Κωνσταντάρας: Αχώριστος με τη νέα του σύντροφο! [pics]

Ξανά ερωτευμένος είναι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας! Ο γνωστός δημοσιογράφος μετά το τέλος της σχέσης του με την ηθοποιό Κωνσταντίνα Κλαψινού έβαλε στη ζωή του την δημοσιογράφο Έλενα Κώνστα!

Oι δυο τους εμφανίζονται σε κάθε έξοδο μαζί και δείχνουν να απολαμβάνουν ο ένας τη συντροφιά του άλλου! Mάλιστα κάνουν μαζί ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο “Λαμπρούκος Μπαλαντέρ” Το ζευγάρι χθες βρέθηκε στην πρεμιέρα του “Τι ζούμε” με τον Λάμπρο Φισφή στο θέατρο Βέμπο και πόζαραν χαμογελαστοί στο φωτογραφικό φακό του TLIFE!

Μισή μισή after-theatre photo (πάμε-για-ύπνο-αύριο-έχω-μάθημα- @ant1medialab ) @kwnstaelena #withu #halfpic

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lambroukos (@lamproskonstantaras) στις

Λίγα λόγια για την παράσταση

Τον αγαπήσαμε μέσα από τις sold out stand up παραστάσεις του, από τα ευρηματικά κωμικά βίντεο που ανεβάζει τακτικά στο κανάλι του στο YouTube, αλλά και από την επιτυχημένη σατιρική εκπομπή «Κάψε το Σενάριο» στο MEGA. Ο Λάμπρος Φισφής καταφέρνει να δώσει πρωταγωνιστικό ρόλο σ’ εκείνες τις μικρές λεπτομέρειες της καθημερινής ζωής που όλοι αγαπάμε να μισούμε (ή και αντίστροφα).
Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που και το «Τι Ζούμε;», η πρώτη επιθεώρηση που υπογράφει και συν-σκηνοθετεί με τον πολυτάλαντο Γιάννη Σαρακατσάνη αποτελεί μια ωδή στην καθημερινότητα, μέσα από ήρωες της διπλανής πόρτας… Αν τυχαίνει βέβαια να μένετε δίπλα σε τρελοκομείο!

Read More

And More