Λάουρα Νάργες: Αποκαλύπτει το μυστικό της ευτυχίας της!

Είναι στα καλύτερά της και απόλυτα ανανεωμένη. Η Λάουρα Νάργες, που απολαύσαμε μέσα από το reality επιβίωσης του ΣΚΑΙ επέστρεψε δυναμικά από τον Άγιο Δομίνικο, πιο δυναμική από ποτέ και παραδόξως πολύ πιο φρέσκια. Η μεγάλη της αλλαγή, φαίνεται αρχικά στις φωτογραφίες της στα social media, στις οποίες λάμπει.

Μπορεί το καλοκαίρι να ξεκουράστηκε και να χάρηκε τις διακοπές της αλλά παράλληλα ετοίμασε τα νέα της επαγγελματικά βήματα. Εκτός από την ραδιοφωνική εκπομπή που παρουσιάζει μαζί με τον κολλητό της φίλο, Χρήστο Κούτρα φαίνεται πως θα κάνει και τηλεοπτικά ξεκινήματα, αφού τα όσα γίνονται στο backstage του «Voice» θα περιγράφει η Λάουρα Νάργες.

Στο πλευρό της έχει πάντα τον Μιχάλη Μουρούτσο και είναι ένας από τους λόγους που νιώθρι ολοκληρωμένη και απόλυτα ευτυχισμένη! Σήμερα όμως, αποφάσισε να μοιραστεί το μυστικό της ευτυχίας της, κάνοντας μια καλύτερη περιγραφή.

“Ε ψιτ, να σας πω το μυστικό ευτυχίας μου; Κάνω πολλές θετικές σκέψεις, όσο δύσκολο και να μου είναι μερικές φορές. Θέλει εξάσκηση! Επιπλέον, αγκαλιάζω ακόμα πιο σφιχτά τα δώρα που μου έρχονται! Η ευτυχία είναι στο χέρι μας…”

Read More

And More