Λάουρα Νάργες: Η επανένωση με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη [pic,video]

Η Λάουρα Νάργες και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μπορεί να μην γνωριζόντουσαν πριν το Survivor, αλλά μέσα στο παιχνίδι δημιούργησαν μια όμορφη φιλία. Οι δύο “Διάσημες” παίκτριες ήρθαν αρκετά κοντά και έγιναν κολλητές, μαζί και με την Σόφη Πασχάλη. Μάλιστα, πριν ενάμισι μήνα, όπου η Λάουρα αποχώρησε είχε στεναχωρηθεί, καθώς θα άφηνε την Ευρυδίκη και ανησυχούσε για εκείνη. Από την άλλη, η Βαλαβάνη δεν μπορούσε να κρατήσει τα δάκρυά της, με την αποχώρηση της καλύτερης της φίλης.

«Αυτή τη στιγμή η μεγαλύτερή μου ανησυχία είναι η Ευρυδίκη, επειδή την αφήνω μόνη της, αλλά είμαι σίγουρη ότι επειδή είναι δυνατή θα τα καταφέρει. Είμαι πολύ χαρούμενη κι ευτυχισμένη που έκανα αυτή την επιλογή, να έρθω στο Survivor. Έχω διδαχθεί πολλά μαθήματα σε αυτό το παιχνίδι και αυτό είναι μεγάλο δώρο. Έχω περάσει φανταστικές στιγμές, γέλασα με την καρδιά μου, έμαθα να ξεπερνάω τον εαυτό μου…» είχε δηλώσει η Λάουρα Νάργες, την στιγμή της αποχώρησής της.
Τώρα όμως ήρθε η στιγμή της επανένωσης, καθώς πριν μια βδομάδα αποχώρησε και η Ευρυδίκη από το Survivor. Μπορεί να παρέμεινε παραπάνω μέρες στον Άγιο Δομίνικο, ώστε να κάνει διακοπές, αλλά σύντομα επιστρέφει στην Ελλάδα και από τα πρώτα πράγματα που θα κάνει, πέρα από το να δει την οικογένειά της θα είναι φυσικά να συναντηθεί με την Λάουρα Νάργες.
Μάλιστα, η Λάουρα πριν λίγο ανέβασε μια φωτογραφία της με την Ευρυδίκη, μέσα από το παιχνίδι, γράφοντας “Σύντομα ξανά μαζί!”
Δες την φωτογραφία:
Η στιγμή της αποχώρησης της Λάουρα και τα δάκρυα της Ευρυδίκης:

Read More

And More