Λάουρα Νάργες – Κώστας Κοκκινάκης: Η κοινή επαγγελματική εμφάνιση και η παρεξήγηση με την Κατερίνα Καινούργιου! [pics,vid]

Η Λάουρα Νάργες και ο Κώστας Κοκκινάκης είχαν έρθει αρκετά κοντά μέσα στο Survivor. Έτσι και βγαίνοντας από το παιχνίδι, συνεχίζουν να συναντιούνται αρκετά συχνά, είτε σε δημόσιες εμφανίσεις είτε κάνοντας βόλτες, καθώς διατηρούν ακόμη φιλικές σχέσεις. Το βράδυ της Πέμπτης βρέθηκαν σε ένα διαδραστικό event σε γνωστό εμπορικό κέντρο και έπαιξαν κάτι σαν Survivor με ερωτήσεις με αρκετά παιδιά.

Μάλιστα, στο συγκεκριμένο event είχαν καλέσει κάμερες και δημοσιογράφους, μεταξύ άλλων, και της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, “Φτιάξε Καφέ να στα πω”, ώστε να κάνουν ερωτήσεις στους Λάουρα και Κοκκινάκη. Βέβαια, οι διάσημοι παίκτες του Survivor αρνήθηκαν να μιλήσουν στις κάμερες, επικαλούμενοι ότι τους το απαγόρευσε η παραγωγή λόγω του επικείμενου Τελικού, την Τετάρτη 5 Ιουλίου.
Δες τις φωτογραφίες από το event:
Φυσικά, το πρωί της Παρασκευής, η Κατερίνα Καινούργιου δεν μπόρεσε να κρύψει την ενόχλησή της από το συγκεκριμένο γεγονός και είπε χαρακτηριστικά: «Είναι λίγο περίεργο… Δεν είναι προσωπικό. Μας καλούν εκεί οι αρμόδιοι και μας λένε ότι θα μας μιλήσει και η Λάουρα και ο Κοκκινάκης. Εμείς στείλαμε την κάμερα μας. Δεν μας μίλησαν, ενώ μας κάλεσαν… Να σε καλούν και να τρως πόρτα είναι φανταστικό! Δεν πήγαμε ακάλεστοι».
Δες το βίντεο:

Read More

And More