Λαχτάρα για την Χριστίνα Αλούπη – Στο νοσοκομείο η μητέρα της

Μια δύσκολη περίοδο πέρασε η Χριστίνα Αλούπη, αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια έζησε μεγάλη λαχτάρα, όταν η μητέρα της μετά από ένα πολύ σοβαρό τραυματισμό, εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο.
Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου και παρέμεινε για δυο εβδομάδες στη Νευροχειρουργική Κλινική. Ευτυχώς, όμως, όλα πήγαν καλά και η μητέρα της Χριστίνας ξεπέρασε τον κίνδυνο και με τις φροντίδες των γιατρών και των νοσηλευτριών έχει σημειώσει μεγάλη βελτίωση.
Ιδιαίτερα συγκινημένη, η Χριστίνα- που πριν λίγες μέρες βρέθηκε στην παρουσίαση της ταινίας Μπουρέκ που πρωταγωνιστεί – ένιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους αυτούς τους ανθρώπους που βρέθηκαν στο πλευρό της, μέσα από το προφίλ της στο Instagram.
“Ευχαριστώ τους γιατρούς και τις νοσηλεύτριες της Νευροχειρουργικής Κλινικής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης για τις φροντίδες τους, χάρις στις οποίες η μητέρα μου ύστερα από 2 εβδομάδων νοσηλεία, ξεπέρασε σε μεγάλο βαθμό τον πολύ σοβαρό τραυματισμό της”, έγραψε στο προφίλ της.

Εμείς να ευχηθούμε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση!

Read More

And More