Λαχτάρα για την Χριστίνα Λαμπίρη – Πλημμύρισε το σπίτι της στο Πικέρμι

Δύσκολες ώρες πέρασε το Σαββατοκύριακο η Χριστίνα Λαμπίρη. Η παρουσιάστρια της εκπομπής “Με το Καλημέρα΄’ πήγε για μπάνιο στη Ραφήνα με τον σύζυγό της Θανάση Αδαμόπουλο και γύρισε άρον άρον στο σπίτι της στο Πικέρμι, όταν γείτονες την ειδοποίησαν πως είχε πλημμυρίσει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Freddo και του καλού της φίλου Στέφανου Κωνσταντινίδη, όταν η Χριστίνα έφθασε στο σπίτι είδε τον κήπο της να έχει μετατραπεί σε πισίνα και το εσωτερικό του σπιτιού να έχει πλημμυρίσει. Αμέσως, έκλεισαν την παροχή νερού και κάλεσαν υδραυλικό και προσπάθησαν με τη βοήθεια φίλων και γειτόνων να απομακρύνουν τα νερά. Λίγες ώρες αργότερα όμως, πλημμύρισε και ο πρώτος όροφος της μεζονέτας του ζευγαριού.

Δυστυχώς η ζημιά ήταν μεγάλη, καθώς πέρα από τα ξύλινα πατώματα που καταστράφηκαν, το νερό πότισε τα ακριβά έπιπλα του ζευγαριού, αλλά και τα χαλιά από την Ασία που είχε φέρει ο πρώην δήμαρχος Πικερμίου.

Ωστόσο, οι δυο τους δεν έχασαν την ψυχραιμία τους και η Χριστίνα, μάλιστα, εμφανίστηκε το πρωί της Δευτέρας κανονικά στην εκπομπή στο Έψιλον, χωρίς να καταλάβει κανείς τίποτα.


Read More

And More