Λεπτομέρειες – σοκ για τα βασανιστήρια στον Βαγγέλη Γιακουμάκη… Το δωμάτιο του “τρόμου” για τον άτυχο φοιτητή

Λεπτομέρειες – σοκ για τα άγρια καψώνια, που συχνά έπαιρναν τη μορφή βασανιστηρίων σε βάρος του σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής Βαγγέλη Γιακουμάκη, αποκαλύπτονται για πρώτη φορά, μέσα από το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών και Εφετών Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, πρώτοι που θα καθίσουν στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Ιωαννίνων, στην πρώτη δίκη στις 20 Οκτωβρίου, θα είναι ο διευθυντής της σχολής, μια καθηγήτρια του φοιτητή και ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Μαρκογιαννάκης. Το κατηγορητήριο μάλιστα, έρχεται σαν καταπέλτης και καταλογίζει στους υπεύθυνους της σχολής ότι συγκάλυπταν τους 8 σπουδαστές – που είναι γνωστοί ως “σκληρή ομάδα των Κρητικών”.

Στα δικαστικά έγγραφα αποκαλύπτονται τα 10 μαρτύρια του άτυχου 20χρονου στο δωμάτιο 212 – το “δωμάτιο του τρόμου”- της Γαλακτοκομικής Σχολής ή στους διαδρόμους για περίπου 3 μήνες!

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι υπεύθυνοι της σχολής γνώριζαν για την καθημερινή σωματική και ψυχολογική βία που ασκούσαν στο φοιτητή, αλλά και για τις σωματικές βλάβες που του είχαν προκαλέσει οι συμφοιτητές του και δεν έκαναν τίποτα.

Read More

And More