Λευτέρης Πανταζής: Η βραδινή έξοδος με την κόρη του και η αφιέρωση μια μέρα πριν πεθάνει η μητέρα του [pics]

Ένα 24ωρο πρν φύγει από τη ζωή η αγαπημένη του μητέρα ο Λευτέρης Πανταζής είχε πάει να διασκεδάσει μαζί με την κόρη του Κόνυ δείχνοντας έτσι σε όλους ότι δεν κλονίστηκαν ούτε στο ελάχιστο οι σχέσεις τους

Την προηγούμενη εβδομάδα και μετά τα όσα είπε η μητέρα της Ζώζα Μεταξά για την οικονομική σχέση με τον πατέρα της Λευτέρη Πανταζή, αλλά και τη διαφωνία της για το ότι η Κόνυ Μεταξά τραγούδησε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, η νεαρή κόρη του τραγουδιστή δεν ήταν σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση.

Ωστόσο και ο Λευτέρης Πανταζή έδωσε με τον δικό του τρόπο την απάντησή του και όπως όλα δείχνουν, οι σχέσεις με την κόρη του παραμένουν άριστες. Το βράδυ της Πέμπτης οι δυο τους κι έχοντας στην παρέα τους και την κολλητή της Κόνυ, Josephine διασκέδασαν με τις Αγγελικής Ηλιάδη στο Frangelico.

O Λευτέρης απόλαυσε την συντροφιά της κόρης του και μάλιστα κάποια στιγμή που πήρε το μικρόφωνο στα χέρια του της τραγούδησε “Το ωραιότορο πλάσμα του κόσμου” κοιτάζοντάς την στα μάτια. Εκείνη έδειχνε να χαίρεται με την αφιέρωση του πατέρα της και λίγο πριν πόζαραν όλοι μαζί ευδιάθετοι στον φακό.

O Λευτέρης Πανταζής με την κόρη του Κόνυ Μεταξά και την κολλητή της φίλη Josephine

Read More

And More