Λίνα Δρούγκα στην Tatiana Live: “Είμαστε όμηροι εδώ και 5 μήνες. Δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει”

“Είμαστε όμηροι εδώ και πέντε μήνες. Δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει”, αποκάλυψε η Λίνα Δρούγκα μιλώντας στην εκπομπή Tatiana Live για τις εξελίξεις στο Mega. Η γνωστή δημοσιογράφος που εδώ και 18 χρόνια υπηρετεί τον τομέα της ενημέρωσης στο μεγάλο κανάλι συνάντησε την Τατιάνα Στεφανίδου και μίλησε για όλα.

“Πέρασα πάρα πολύ όμορφα χρόνια στο Mega, τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου. Οι συνθήκες ήταν εξαιρετικές. Όλοι οι συνάδελφοι ήθελαν να περάσουν από το Mega”, δήλωσε χαρακτηριστικά και αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που περνάει το κανάλι σήμερα, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοί της που είναι απλήρωτοι πέντε μήνες: “Διανύουμε τον 6ο μήνα “απληρωσιάς”. Αυτό που βιώναμε τους τελευταίους μήνες ήταν ψυχοφθόρο. Τα πράγματα το τελευταίο διάστημα ήταν πολύ δύσκολα”.

“Εμείς ήμασταν “καλομαθημένοι” με το Mega. Οι μισθοί μας καταβάλλονταν στην ώρα τους, αλλά ήρθε η στιγμή που το κανάλι σταμάτησε να μας πληρώνει και εδώ και 5 μήνες είμαστε όμηροι με ένα ασταθές τηλεοπτικό τοπίο, χωρίς να ξέρουμε τι μας ξημερώνει”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δες το video:

Read More

And More