Λίνα Σακκά: Μιλάει για τον πρώην σύντροφό της, Γιώργο Χρανιώτη, και την “αντρίκια” συμπεριφορά του στο Survivor

Η Λίνα Σακκάείναι μια ταλαντούχα ηθοποιός που σπάνια απασχολεί με τις εμφανίσεις και τις δηλώσεις της τα μέσα. Η ίδια όμως με αφορμή τη συμμετοχή του πρώην συντρόφου της, Γιώργου Χρανιώτη, στο Survivor έκανε μια δήλωση στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού “Επιτέλους Σαββατοκύριακο”.

Η ίδια δήλωσε υπερήφανη για τον “Χρανιώλα” και την “αντρίκια” συμπεριφορά του, τόσο στη διάρκεια του παιχνιδιού επιβιώσης, όσο και στην αποχώρηση.

“Δεν έβλεπα Survivor, αλλά για τον Χρανιώτη έβλεπα στο Υοutube. Είναι μέρος της ζωής μου, και είμαι πολύ περήφανη για αυτόν, και τον έβλεπα, και η ωραία αποχώρηση που έκανε, και το πόσο αντρίκια φέρθηκε, και αυτό που είπε για τον Ντάνο. Είναι ο Γιώργος που ξέρω. Ο ντόμπρος, ο καλόψυχος, ο λογικός και ο επαναστάτης ταυτόχρονα. Χρόνια πριν έχω ζήσει με τον Χρανιώτη, δεκαετία και! Έχω να τον συναναστραφώ χρόνια, αλλά αυτό που γνώρισα εγώ στην επαφή μου μαζί του είναι ένα παιδί με τρελό ενθουσιασμό για τη ζωή, που τη ρουφάει μέχρι τέλους, επαναστατικός χαρακτήρας, και έχει δίψα να μαθαίνει και να ανακαλύπτει, είναι ένας περιπετειώδης τύπος. Αρνητικά ίσως αυτό, το ότι είναι τόσο της περιπέτειας, δεν του επιτρέπει να αποκτήσει μια βάση που θα τον ισορροπούσε! Αγαπιόμαστε πολύ, δεν το συζητώ, μακάρι να συνεργαστούμε”.

Read More

And More