Λίνα Σακκά: “Όταν γεννήθηκε το παιδί συνειδητά πήρα την απόφαση να μην εργαστώ”

Όταν ακούς το όνομα Λίνα Σακκά σου έρχεται στο μυαλό μια αντισυμβατική γυναίκα που ποτέ δεν κυνήγησε τους παπαράτσι, δεν δέχτηκε να κάνει sexy φωτογράφιση, δεν χρησιμοποίησε ποτέ το παρουσιαστικό της για να κλείσει περισσότερες δουλειές στην τηλεόραση ή στο θέατρο. Αυτή είναι μια στάση ζωής που έχει διατηρήσει και στα προσωπικά της, καθώς η ίδια δεν είχε φανταστεί ποτέ τον εαυτό της μέσα σε έναν κλασικό γάμο.

Πριν από πέντε περίπου χρόνια έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Η τότε σχέση που διατηρούσε μέτραγε μόλις ενάμιση μήνα, αλλά η ίδια χωρίς δεύτερη σκέψη αποφάσισε να κρατήσει το μωρό και να απέχει για κάποιο χρονικό διάστημα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Πλέον έχει επιτρέψει στο θέατρο μέσα από την παράσταση του Γιάννη Μαρή, “Η Κυρία της Νύχτας”. Η ίδια δήλωσε: Όταν γεννήθηκε το παιδί ήταν τόσο μεγάλο και σπουδαίο αλλά και καινούργιο αυτό που γεννήθηκε στη ζωή μου που δε σκεφτόμουν ότι θέλω να το κάνω διαικπερωτικά. Ήθελα να κάτσω μαζί του, να το κάνω να νιώσει ασφάλεια στο νέο του περιβάλλον και έτσι συνειδητά πήρα την απόφαση να μην εργαστώ. Μετά από δυο χρόνια έκανα μια σειρά, την Εκδρομή που ήμουν στη Νάουσα μαζί με τον Μάριο, μετά ήρθα στην Αθήνα, έκατσα για ένα χρόνο γιατί δεν είχα καμία σπουδαία πρόταση και εδώ και ενάμιση χρόνο ασχολούμαι με την παράσταση Η Κυρία της Νύχτας”.

Η δημοσιογράφος Βένια Καραγιάννη ρώτησε την όμορφη ηθοποιό: “Η παράσταση μιλάει για μια γυναίκα εκδικητή που είχε ένα βίαιο ξεριζωμό και επιστρέφει για να τιμωρήσει όλους όσοι έφταιξαν σε αυτό. Τελικά η εκδίκηση είναι ένα συναίσθημα που μας λυτρώνει;

Η Λίνα Σακκά απάντησε: “Όχι. Η εκδίκηση βγαίνει μέσα από μια ανωριμότητα. Όσο πιο ώριμος είναι ένας άνθρωπος, τόσο καλύτερα διαχειρίζεται τα συναισθήματά του και δεν εκδικείται, γιατί ξέρει ότι το κακό θα γυρίσει στάνταρ σε αυτόν που το κάνει. Όσο ήμουν πιο μικρή και πιο ανώριμη είχα φαντασιωθεί κι εγώ την εκδίκηση. Ποτέ δεν το έκανα όμως. Θεωρώ ότι η εκδίκηση είναι ένα συναίσθημα που μας τρώει μέσα μας”.

Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί

Read More

And More