Lindsay Lohan: Επιστροφή στη Μύκονο μετά τον ξυλοδαρμό από τον πρώην! Video

Και ενώ όλοι πίστευαν πως μετά τις τελευταίες εξελίξεις η Lindsay Lohan δεν θα θέλει να ξαναβρεθεί στη Μύκονο, εκείνη επέστρεψε στον “τόπο του εγκλήματος” ΄έτοιμη για ξέφρενα πάρτυ… Η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός που πριν λίγο καιρό έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον πρώην αρραβωνιαστικό της στο νησί, είναι και πάλι στη Μύκονο.

Όλα ξεκίνησαν πριν από ένα περίπου μήνα. Στις αρχές του Ιούλη, η σταρ ήρθε στην Ελλάδα για να γιορτάσει τα 30α γενέθλιά της. Έκανε ένα μεγάλο πάρτυ, έχοντας στο πλευρό της τον τότε αγαπημένο της 23χρονο Ρώσο μεγιστάνα Egor Tarabasov και έδειχνε να είναι στα καλύτερά τους. Λίγες μέρες μετά όμως, οι δυο τους είχαν ένα μεγάλο καυγά στο νησί με την Lohan να προσπαθεί απεγνωσμένα να ξεφύγει από τα χέρια του μεθυσμένου συντρόφου της, μετά από τον τσακωμό τους. (δες φωτογραφίες)

Ο χωρισμός μετά το περιστατικό -και κάποια ακόμη επεισόδια που ακολούθησαν- ήταν αναπόφευκτος. Ωστόσο, οι φήμες περί εγκυμοσύνης της Lohan φούντωσαν… Οι δυο τους πάντως, χώρισαν οριστικά. Ο μεγιστάνας συνέχισε να παρτάρει για λίγο στη Μύκονο και αργότερα βρέθηκε με νέα σύντροφο στο St Tropez, ενώ τώρα επέστρεψε και στη Μύκονο η Lindsay.

Δες το video του Mykonos Live Tv:

Read More

And More