Lindsay Lohan: Όσα έγιναν στο club της Αθήνας που πήρε τ’ όνομά της και η διευκρίνιση που έκανε για το Ντένη Παπαγεωργίου!

Στην Αθήνα βρίσκεται και πάλι η Lindsay Lohan τις τελευταίες ημέρες μαζί με φίλους. Η διάσημη ηθοποιός που σχεδόν ολόκληρο το Καλοκαίρι το πέρασε στη Μύκονο, αρχικά μετον πρώην αρραβωνιαστικό της και στη συνέχεια με το Ντένη Παπαγεωργίου, φαίνεται πως θα εξακολουθεί να επισκέπτεται τη χώρα μας.

Το βράδυ του Σαββάτου, έκανε opening το club Lohan, που φερει τ’ όνομά της και που η ίδια έχει δικό της μερίδιο, όπως είχε γράψει και το TMZ. Η εμπειρία της στα νυχτερινά μαγαζιά είναι μεγάλη και πίσω από την ιδέα βρίσκεται ο Ντένης Παπαγεωργίου, με τον οποίο θα έχει το club συνεταιρικά.

#welcome to @lohannightclub! #happeningnow #lohan #nightclub

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης LOHAN Nightclub (@lohannightclub) στις


Κι ενώ όλοι ήθελαν τους δυο τους να είναι ζευγάρι και ο ίδιος ο Ντένης έλεγε σε συνέντευξή του πως τους ενώνουν πολλά, η ίδια θέλησε να κάνει μια διευκρίνιση μέσα από το Instagram.

Happy birthday for my beautiful sister and Russian mother moscow @elenees and FYI… this guy Dennis is not my boyfriend. He is my business partner.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Lindsay Lohan (@lindsaylohan) στις


“Αυτός ο άντρας, ο Ντένης, δεν είναι ο σύντροφός μου. Είναι ο συνέταιρός μου”, έγραψε μεταξύ άλλων η Lindsay. H παρακάτω φωτογραφία ωστόσο άλλα δείχνει.

#lindsaylohan #lohanclub #athens #greece #igers #follow #followforfollow @lindsaylohan

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης MAFIA LOHAN (@mafialohan) στις


Σύμφωνα με το δημοσίευμα του TMZ πάντα, θα την βλέπουμε συχνά – πυκνά στην Αθήνα, αφού στο club της θα εμφανίζεται δυο με τρεις φορές το μήνα στο club τους. Ο καιρός θ’ αποκαλύψει τι ισχύει τελικά…

Η Lindsay ή αλλιώς Lilo, επέλεξε Celia Kritharioti Haute Couture, όπως και σε προηγούμενες δημόσιες εμφανίσεις στην Ελλάδα (όπως στο πάρτι γενεθλίων της στη Μύκονο τον περασμένο Ιούλιο). Χρειάστηκαν χιλιάδες κρύσταλλοι Swarovski και εκατοντάδες ώρες κεντήματος για να δημιουργηθεί το bandeau mini dress στις αποχρώσεις του ροζ και του ασημί. Τα αστραφτερά κρόσσια έδιναν ανάλαφρη κίνηση κι έναν 20’ς αέρα στην εμφάνισή της.

Δες τις φωτογραφίες από τη βραδιά του opening

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More