Lindsay Lohan: Ποιος είναι ο σέξι Έλληνας επιχειρηματίας που την έχει ξετρελάνει;

Ο έρωτας με έρωτα περνάει και η Lindsay Lohan μετά τα δύσκολα που πέρασε και το ξυλοδαρμό στη Μύκονο από τον πρώην αρραβωνιαστικό της Egor Tarabasov, βρήκε το άλλο της μισό στο πρόσωπο του επιχειρηματία Ντένη Παπαγεωργίου.

Το ζευγάρι είναι εδώ και λίγο καιρό μαζί και αυτός είναι φυσικά και ο λόγος που η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός επέστρεψε στο νησί των ανέμων, μετά το video του ξυλοδαρμού από τον πρώην της που έγινε viral…

Όσο για το ειδύλλιο με τον Ντένη Παπαγεωργίου; Αρχικά, η ίδια άρχισε να ανεβάζει φωτογραφίες στο Instagram, αναφέροντας πως είναι μόνο φίλοι, αλλά ο γνωστός Έλληνας επιχειρηματίας, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Down Town αποκάλυψε πως οι δυο τους είναι ζευγάρι. “Την φιλοξένησα στη βίλα μου στη Μύκονο. Από την πρώτη μέρα έγινε το κλικ και μετά συνέβησαν όλα πολύ γρήγορα”, ανέφερε χαρακτηριστικά και στην ερώτηση τι τους ενώνει αναφέρει: “Το σεξ. Πέρα από την πλάκα, έχουμε πολλά κοινά. Είναι, όμως, ακόμη νωρίς. Είναι πανέξυπνος άνθρωπος, ρομαντικός ενδιαφέρων, έχει πολλά να δώσει και ποτέ δεν βαριέσαι μαζί της”.

Ο Ντένης είναι γνωστός επιχειρηματίας και ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες στη Μύκονο. Είναι ιδιοκτήτης του Rakkan στη Μύκονο και σκέφτεται να ανοίξει ένα club στην Αθήνα που θα λέγεται Lohan. Ο γνωστός γόης του νησιού, που στο παρελθόν είχε δεσμό με πολύ εντυπωσιακές γυναίκες (ανάμεσά τους και η Εύα Καϊλή) φαίνεται πως μάγεψε και την άτακτη χολιγουντιανή σταρ. Οι δυο τους πέρασαν αρκετό χρόνο μαζί, κατά τη δεύτερη επίσκεψη της Lohan στη Μύκονο που βρισκόταν συνεχώς στο Rakkan και ήρθαν πολύ κοντά και το love story δεν άργησε να έρθει!

Read More

And More