Lindsay Lohan: Τα “έσπασε” στη συναυλία του Ρέμου με τον Eros Ramazzotti στη Μύκονο!

Μπορεί οι περσινές διακοπές της στη Μύκονο να μην ήταν οι ιδανικές, αφού χώρισε επεισοδιακά με τον αρραβωνιαστικό της Egor Tarabasov, η Lindsay Lohan όμως επιμένει ελληνικά και αυτό το καλοκαίρι επέστρεψε στο νησί τωνα ανέμων για να ξεφαντώσει με την ψυχή της. Η σταρ του Χόλιγουντ, μάλιστα, τον περασμένο Σεπτέμβρη είχε και μια μίνι σχέση με τον Έλληνα επιχειρηματία Ντένη Παπαγεωργίου με τον οποίο και συνεργάστηκε για να ανοίξει το club Lohan στην Αθήνα.

Και μπορεί αυτό το “καλοκαιρινό” ειδύλλιο να έληξε γρήγορα, η Lindsay Lohan, όμως, επέστρεψε στο αγαπημένο της ελληνικό νησί και είναι έτοιμη για νέες περιπέτειες. Σέξι και αποκαλυπτική άλλωστε, εμφανίστηκε στο Nammos και τη μεγάλη συναυλία του Aντώνη Ρέμου με τον Eros Ramazzotti και έκλεψε τις εντυπώσεις!

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την “τσάκωσε” να διασκεδάζει με την παρέα της στη “χρυσή” συναυλία της χρονιάς, όπου βρέθηκαν επισκέπτες από όλο τον κόσμο, επιχειρηματίες, Λιβανέζοι κροίσοι, Τούρκοι πολυεκατομυριούχοι και Άραβες. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η Ψαρρού βούλιαξε από κόσμο και ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Σύμφωνα με το Mykonos Live Tv, o Αντώνης Ρέμος συμπεριέλαβε στο πρόγραμμά του όλες τις μεγάλες επιτυχίες του και αποθεώθηκε! Στην συναυλία συμμετείχε και η Αμερικανίδα Courtney Parker, που τραγούδησε περιτριγυρισμένη από αισθησιακές χορεύτριες. Ενώ, όταν ο Αντώνης Ρέμος ανέβηκε στο stage μαζί με τον Eros Ramazzotti, έγινε η νύχτα μέρα από τα πυροτεχνήματα.

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More