Λουκία Παπαδάκη: H τηλεοπτική Σάντρα, ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του “Μr Montblanc”!

Δύο χρόνια μετρά περίπου η σχέση της ηθοποιού Λουκίας Παπαδάκη και του γνωστού επιχειρηματία Τίμου Τζάννε, o άνδρας ο οποίος βρίσκεται πίσω από τα στυλό και τις πένες με την γνωστή υπογραφή. Στις αρχές του 2014 είχαν κάνει από τις πρώτες δημόσιες εμφανίσεις τους στο γήπεδο, που είχαν πάει να δουν την αγαπημένη ομάδα του επιχειρηματία, τον Απόλλωνα.

Η ηθοποιός που ζούσε μόνιμα στην Ραφήνα, μαζί με τον γιο της από τον δεύτερο γάμο της, τότε ξεκίνησε και τις αλλαγές στο look, κόβωντας λίγο τα μαλλιά της. Σήμερα έχει πολύ κοντά μαλλιά για τα οποία έχει τοποθετηθεί κιόλας σε παλιότερη συνέντευξη: «Εδώ και δύο μήνες έκοψα σε πρώτη φάση τα μαλλιά μου και πριν από μέρες τα έφτασα σε αυτό το… αγορίστικο μήκος. Η αλήθεια είναι πως το τόσο κοντό μαλλί προϋποθέτει μεγάλη σιγουριά για τον εαυτό σου και πιστεύω ότι είναι πολύ θηλυκό, άμα μπορείς να το υποστηρίξεις»

/

Σήμερα ζει στους Αγίους Θεοδώρους μαζί με τον σύντροφό της, ο οποίος υπήρξε παντρεμένος με την γυμνάστρια Έλενα Βρεττού. Μαζί με την Λουκία μάλιστα, είχαν και ραδιοφωνική εκπομπή. Πολλοί μιλούν για την χημεία τους και μάλιστα δεν κρύβεται σε διάφορες δημόσιες εμφανίσεις τους, στις οποίες είναι αχώριστοι και πολλές φορές κλέβουν τις εντυπώσεις με το ταπεραμέντο τους και τις χορευτικές τους ικανότητες.

/

Για τον Τίμο, η Λουκία είχε δηλώσει: «Ναι, υπάρχει ιδανικός σύντροφος για τον καθέναν. Η σχέση μου με τον Τίμο είναι σχέση ζωής»

Read More

And More