“Λύγισε” η Maria Menounos για το πρόβλημα υγείας της μητέρας της: “Δεν μπορείς να σταματήσει τη ζωή”

Τα αδύνατα δυνατά για να νιώσει καλύτερα η μητέρα της κάνει η Μαρία Μενούνος. Η γνωστή παρουσιάστρια περνά δύσκολες ώρες, αλλά δεν το βάζει κάτω και δεν χάνει λεπτό την αισιοδοξία της, βοηθώντας όσο περισσότερο μπορεί την μητέρα της Λίτσα, που δίνει σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Όλα ξεκίνησαν πριν λίγο καιρό, όταν η μητέρα της Μενούνος διαγνώσθηκε με όγκο στο κεφάλι. Αμέσως μπήκε στο χειρουργείο και ευτυχώς όλα πήγαν καλά, αλλά οι αγώνες συνεχίζονται μιας και η γυναίκα πρέπει τώρα να ακολουθήσει μια σειρά από θεραπείες. Η γυναίκα μάλιστα, φορά πλέον περούκα και η κόρη της έχει επιστρατεύσει τον top κομμωτή Δημήτρη Γιαννέτο για να την χτενίσει και να την κάνει να αισθανθεί σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα.

Μαμά και κόρη πήγαν το βράδυ στο μεγάλο πάρτι που διοργανώθηκε για τα γενέθλια του συντρόφου της Menounos, Keven Undergaro και φυσικά η κυρία Λίτσα ήταν από τους επίτιμους καλεσμένους… με το γνωστό ζευγάρι να αναλαμβάνει προσωπικά τη διασκέδασή της και να την στηρίζει ψυχολογικά.

@undergaro ‘s big fat frat bday was epic last night! It was scary to try &pull off something like this while we have been dealing with my moms illness-but life has to move forward. You can’t halt life because “what if” we aren’t in a good place at that time. I was worried-but I see this beautiful picture of my mom & im so thankful that everything worked out & we all got to celebrate someone who gives so much to everyone. And I mean everyone. Now if you see my Instagram story you will see that my other love @giannetos was helping mom out with a wig bc of the hair loss that has occurred from treatments. Can we say wizard???!! Does this look like a wig to you? My mom literally said “people are going to think I’m lying about being sick the way he made me look!” Hahaha she has never looked better & dimitri we adore you. Mom you look stunning!!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης maria menounos (@mariamenounos) στις


Η Μαρία μάλιστα ανέβασε και φωτογραφίες στο Instagram αναφέροντας χαρακτηριστικά για την μητέρα της: “Το μεγάλο πάρτυ για τα γενέθλια του Keven χθες βράδυ είχε μεγάλη επιτυχία! Ήταν δύσκολο να προσπαθήσουμε να κάνουμε μια τόσο μεγάλη γιορτή, όταν έχουμε να παλέψουμε με την ασθένεια της μητέρας μου, αλλά η ζωή συνεχίζεται. Δεν μπορείς να σταματήσει τη ζωή, επειδή συνέβη αυτό. Ήμουν ανήσυχη, αλλά βλέποντας αυτήν την όμορφη εικόνα της μητέρας μου, χαίρομαι που όλα πάνε καλά και μπορούμε όλοι μαζί να γιορτάσουμε”, ανέφερε και συμπλήρωσε πως ο Δημήτρης Γιαννέτος επιμελήθηκε το χτένισμα (της περούκας) της μητέρας της, που έχει χάσει τα μαλλιά της από τις χημειοθεραπείες. “Μπορείς να πεις ότι αυτό είναι παράξενο; Φαίνεται πως τα μαλλιά της μητέρας μου είναι περούκα; Η μητέρα μου μου λέει πως οι άνθρωποι θα πιστέψουν πως λέω ψέματα για το πρόβλημα της υγείας της. Ποτέ δεν έδειχνε καλύτερα η μαμά μου”.

About last night…thnx @michaelstrahan @mirasorvino @tomahawklions for celebrating with us! So much fun! #bestfratpartyever

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης maria menounos (@mariamenounos) στις



Read More

And More