MAD VMA 2017: Μυστήριο με την εξαφάνιση της Πάολας από την τηλεοπτική προβολή! VIDEO

Μυστήριο καλύπτει η “εξαφάνιση” της Πάολας από την τηλεοπτική προβολή των ΜAD VMA από την τηλεόραση του Alpha, την Κυριακή το βράδυ. Ενώ η διάσημη τραγουδίστρια βραβεύτηκε αλλά και εμφανίστηκε στη σκηνή των διάσημων βραβείων δυο φορές, χθες βράδυ δεν την είδαμε καθόλου στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Ο ALPHA σε ερώτησή μας απάντησε ότι το κανάλι παραλαμβάνει έτοιμο το υλικό και το προβάλλει ενώ ακόμα δεν υπήρξε κάποια απάντηση από την εταιρεία της τραγουδίστριας για το τί μπορεί να συνέβη. Ωστόσο υπάρχουν κάποιες ασαφείς πληροφορίες ότι κάτι συνέβη με την τραγουδίστρια στα βραβεία που προκάλεσε δυσαρέσκεια. Την ώρα των βραβείων λέγεται πως υπήρξε μια δυσαρέσκεια από την τραγουδίστρια η οποία με τη σειρά της προκάλεσε την αντίδραση και τη δυσαρέσκεια των υπευθύνων των βραβείων

Δες την Πάολα να παραλαμβάνει από τον Κωνσταντίνο Ρήγο το βραβείο της καλύτερης Ελληνίδας ερμηνεύτριας μαζί με την κόρη της Παολίνα.Μόλις έπιασε μάλιστα στα χέρια της το βραβείο συγκινήθηκε για την αγάπη του κόσμου και το αφιέρωσε στην δική της Καλύτερη Γυναίκα που έχει στη ζωή της και δεν είναι άλλη από την μητέρα της.

Εναλλάσσοντας το λευκό και το μαύρο στις εμφανίσεις της on stage, η Πάολα εμφανίστηκε αρχικά στα λευκά, συνοδευόμενη από τον Γιώργο Θεοφάνους στο πιάνο και τραγούδησε τη μεγάλη της επιτυχία “Θυμός”. Ενώ, στο μεγάλο φινάλε, φόρεσε ένα total black outfit με κρόσια και έκλεψε τις εντυπώσεις με τον “καυτό” χορό της.

Read More

And More