Mad VMA 2016: Το “καυτό” παρασκήνιο της 13ης απονομής! Video

Στα φετινά Mad VMA 2016 την τιμητική τους είχαν και οι κερκίδες και συγκεκριμένα ο τομέας των VIPs. Παρουσιαστές και τραγουδιστές, αλλά και άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο μονοπώλησαν το ενδιαφέρον και τράβηξαν πάνω τους τα φωτογραφικά φλας. Ωστόσο, ενδιαφέρον είχε το ποιος μίλησε με ποιον; Ποιος κάθισε πλάι με ποιον, αλλά και ποιος έφυγε στο πρώτο μισάωρο.

Στο Video της εκπομπής Tatiana Live είδαμε τον ιδιαίτερα κοινωνικό Πέτρο Κωστόπουλο να μιλά με όλους και να κάθεται στις κερκίδες παρέα με τις κούκλες κόρες του Αμαλία και Αλεξάνδρα. Λίγο πιο πέρα ο Γιώργος Λιάγκας, με casual εμφάνιση έκανε ένα αστραπιαίο πέρασμα από τις κερκίδες και δεν αντάλλαξε φυσικά κουβέντα με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Αλλά και η παρουσιάστρια του Alpha, ούτε που τον χαιρέτησε… Αντίθετα σφιχταγκαλιάστηκε με τον Δήμο Βερύκιο και κάθισε κοντά στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και την Κατερίνα Καινούργιου.

Όσο για την πιο αμήχανη στιγμή… Εκείνη που βραβεύεται ο Γιώργος Σαμπάνης και στο γήπεδο του Tae Kwon Do βρίσκεται η πρώην σύντροφός του Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη με τον νυν αγαπημένο της Τζωρτζ Παπακώστα.

Δες τα όλα στο video που ακολουθεί:

Read More

And More