Madwalk 2017: Όλα όσα έγιναν στα backstage του show! [pics,vid]

Στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας έγινε χθες το Madwalk by Aperol Spritz που φιλοξένησε για μια ακόμη χρονιά πολλές επώνυμες παρουσίες σε ένα ξεχωριστό show και ένωσε τη μουσική και το χορό. Το TLIFE βρέθηκε φυσικά στο event και σου εξασφάλισε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από όλα όσα έγιναν στα παρασκήνια.

Πίσω από τις κάμερες και τα φώτα, οι διάσημοι της ελληνικής showbiz ετοιμάστηκαν για να ανέβουν στην πασαρέλα, αλλά και να παρουσιάσουν πρωτότυπα act… on stage. Τι έγινε όμως, όσο περίμεναν να βρεθούν μπροστά στο κοινό;


Ο Σάκης Ρουβάς δεν σταμάτησε τις πρόβες στο καμαρίνι του για το εντυπωσιακό φιλανθρωπικό act που παρουσίασε στο φετινό Madwalk, η Demy δεν σταμάτησε να δέχεται ευχές και συμβουλές ενόψει της Eurovision που έρχεται και ο Γιώργος Μαζωνάκης πόζαρε στους φωτογράφους κερδίζοντας το μεγάλο στοίχημα της βραδιάς και κάνοντας το ντεμπούτο του στην παρουσίαση.

ΔΕΣ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΙ

Λίγα καμαρίνια πιο πέρα, οι Otherview και η Έλενα Τσαγκρινού περίμεναν με ανυπομονησία το δικό τους αποκαλυπτικό act στο stage, η Ελένη Τσολάκη ετοιμαζόταν για την πασαρέλα στον τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού, η Ανδριάνα Μπάμπαλη και η Νίνα Λοτσάρη έλεγχαν τις τελευταίες λεπτομέρειες στην εμφάνισή τους, ενώ τα φωτογραφικά φλας τράβηξαν και οι διάσημες μαμάδες με τα παιδιά τους, πριν ανέβουν στην πασαρέλα.



ΔΕΣ ΕΔΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ LIVE

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More