Μαίρη Μηλιαρέση: Φωτογραφίζεται με την κούκλα κόρη της και αποκαλύπτει – “Πούλησα το σπίτι μου για να ξεχρεώσω”

Μοιάζουν σαν αδελφές, αλλά είναι μαμά και κόρη που κάνουν την πρώτη τους φωτογράφιση από κοινού για το YOU και μοιράζονται μαζί μας αλήθειες. Η Μαίρη Μηλιαρέση ξεκαθαρίζει τη θέση της για τα πολλά λεφτά που ακούστηκε ότι έβγαλε από την τηλεόραση παρουσιάζοντας το «Ρουκ Ζουκ» και λέει ότι ψωνίζει από τη Λαϊκή, ενώ η κόρη της Σοφίνα Λαζαράκη μιλάει για το άσχημο διαζύγιο

Τη Μαίρη Μηλιαρέση την γνωρίσαμε ως μοντέλο, ασχολήθηκε με το τραγούδι, έγινε παρουσιάστρια, επιχειρηματίας… Πάντα, όμως, παραμένει μια πολύ όμορφη γυναίκα. Μας συστήνει την κόρη της Σοφίνα, που ασχολείται με το μόντελινγκ και το χορό, αποδεικνύοντας μας πως είναι το… εξελιγμένο «μοντέλο» της οικογένειας.

“Για να το ξεκαθαρίσω, γιατί ακούστηκαν πολλά… Είχα μαζέψει ένα ποσό τότε, αποφάσισα, λοιπόν, να πάρω μια σπιταρόνα μαζί μ’ ένα δάνειο 150.000… δεν πληρώθηκα (σ.σ. από μια δουλειά) και αναγκάστηκα να πουλήσω το σπίτι για να ξεχρεώσω. Τα λεφτά που πήρα πίσω ήταν αυτά που είχα βγάλει από την τηλεόραση. Ένα μέρος τότε το έδωσα και για το μαγαζί που είχα ανοίξει. Τώρα έχουν μείνει ελάχιστα χρήματα για ασφάλεια, κάποια στιγμή δύσκολη έχω να τραβήξω 500 ευρώ. Εννοείται πως δεν ήταν εκατομμύρια τα λεφτά του «Ρουκ – Ζουκ», συνεχίζω να δουλεύω για να ζήσω”.

Κυκλοφορείτε μαζί. Πείτε μου για τις αντιδράσεις των αντρών. Σας φλερτάρουν;

Σ: Ναι, έχω δει να σηκώνουν το γυαλί και να κοιτάνε μια εμένα και μια τη μαμά, να λένε «μα τι ωραίο δίδυμο είναι αυτό!» και να αναρωτιούνται αν είμαστε φίλες!

Μ: Δεν βλέπω γύρω μου, δεν ασχολούμαι. Καμιά φορά μου λέει η Σοφίνα «μαμά αυτός σε κοιτάζει», δεν δίνω σημασία, άσε που δεν φοράω και τα γυαλιά μου! (γέλια)

Στην σχέση μεταξύ μαμάς – κόρης υπάρχει πάντα κόντρα. Γιατί;

Μ: Επειδή η μάνα είναι ο πιο κοντινός άνθρωπος που υπάρχει στον κόσμο και όπως κι αν της συμπεριφερθείς δεν υπάρχει περίπτωση να μη σε συγχωρήσει και να μη σ’ αγαπάει. Αυτή η άνεση κάνει γενικά τα παιδιά να έχουν αυτές τις κόντρες.

Σ: Η αλήθεια είναι ότι αν δεν είμαι καλά ή έχω νεύρα δεν θα τα ξεσπάσω σε κανέναν άλλον εκτός από τη μαμά. Κι αν κάποια φορά πάνω στην ένταση την προσβάλλω νιώθω άσχημα
κλαίω και της ζητάω συγγνώμη.

Τα προσωπικά σας τα συζητάτε μεταξύ σας; Συμβουλεύεστε η μία την άλλη;

Σ: Της τα λέω όλα. Την πρώτη μέρα τα λέω στη Μαντώ, την κολλητή μου, και μετά κατευθείαν στη μαμά. Όσο για τα προσωπικά της, ξέρω τι συμβαίνει. Δεν μου τα λέει όλα.

Μ: Για να την προστατέψω από τα δικά μου… Δεν πρέπει να την φορτίζω και να την επιβαρύνω με τα προσωπικά μου.

Μαίρη το διαζύγιο πώς το διαχειριστήκατε; Και από την άλλη πώς το βίωσες εσύ Σοφίνα

Μ: Με τον μπαμπά της δεν τα καταφέραμε μαζί. Ο καθένας από την πλευρά του δυστυχώς αντιδρούσε. Δεν είχαμε καλή σχέση για χρόνια. Είχαμε πολλές κόντρες, αλλά τώρα που το παιδί μεγάλωσε μας έβαλε στη θέση μας και υπάρχει καλή επικοινωνία. Της κάνει τα χατίρια, αν και
διαφωνώ κάποιες φορές. Μου λέει καμιά φορά «ο μπαμπάς μου και ο μπαμπάς μου…» και ναι, εκνευρίζομαι να σου πω την αλήθεια αλλά της απαντώ «ναι αλλά εγώ είμαι η μαμά σου» και ηρεμούμε.

Σ: Στην αρχή ήταν δύσκολα με τις κόντρες που είχαν. Και άλλοι γονείς χωρίζουν αλλά προσέχουν τα παιδιά τους να μη μπαίνουν μέσα σ’ αυτό. Ήταν λάθος και ανωριμότητα τους. Πιστεύω ότι με δυνάμωσε, με ωρίμασε αλλά με στενοχώρησε κατά βάθος. Χαίρομαι, που κατάφερα από τα 16 μου να είμαι ο συνδετικός κρίκος και να είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα.

Διάβασε περισσότερα στο You που κυκλοφορεί!

Read More

And More