Μαίρη Συνατσάκη: “Λιώνει” στη γυμναστική! Video

Το καλλίγραμμο κορμί θέλει και τις θυσίες του… και αυτό το ξέρει καλά η Μαίρη Συνατσάκη. Η γνωστή παρουσιάστρια μετά τις καλοκαιρινές διακοπές είπε να ξεκινήσει εντατικά την προπόνηση και να ανανεωθεί ενόψει της νέας της εκπομπής στον Ant1.
Και τι καλύτερο από γυμναστική στο σπίτι… Έτσι η Μαίρη φόρεσε τα αθλητικά της, έβαλε ένα video με ασκήσεις και ξεκίνησε… σκληρό πρόγραμμα εκγύμνασης!
“Γυμναστική στο σπίτι! Ε, λοιπόν κάνω συνέχεια, με κλασικό παλιακό dvd ή YouTube βίντεο. Το θέμα είναι να τα κάνεις όλα σαν να σε παρακολουθούσε ένας κέρβερος personal trainer”, έγραψε στο Instagram και ανέβασε αυτό το video…

Το λουκ της ημέρας: “Κόψε budget από παντού!” • (1.) Γυμναστική στο σπίτι! Ε λοιπόν κάνω συνέχεια, με κλασικό παλιακό dvd ή YouTube βίντεο. Το θέμα είναι να τα κάνεις όλα σαν να σε παρακολουθούσε ενας κέρβερος personal trainer. (2.) Αθλητικά σε προσφορές. Η σωστή αθλητική περιβολή είναι ικανή να σε προκαλέσει να σηκωθείς από τον καναπέ. Και άμα η σωστή είναι και τόσο ωραία οσο αυτή η #stellamccartneyforadidas και την αγόρασα και τόσο πιο φθηνά ακόμη καλύτερα. Δεν καταλαβαίνετε για πόσους θησαυρούς σε προσφορές μιλάμε @mcarthurglenathens. (3.) Σοβαρά: Μία ώρα-τέσσερις φορές την εβδομάδα και σε ένα μήνα εκτός από budget θα έχετε κόψει και σε πόντους εμφανώς! Ξεκίνα σήμερα!

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης mairiboo (@mairiboo) στις

Read More

And More