Μαίρη Συνατσάκη: Τι είπε για το ειδύλλιο με τον ηθοποιό Σπύρο Χατζηαγγελάκη;

Την Τετάρτη κυκλοφόρησαν το πρώτα τρυφερά τετ α τετ της Μαίρης Συνατσάκη με τον ηθοποιό Σπύρο Χατζηαγγελάκη (μετά τα πρώτα δημοσιεύματα πως είναι ζευγάρι). Αυτήν τη φορά όμως, τους είδαμε στο Μοναστηράκι να ανταλλάσσουν τρυφερά φιλιά…
Τι λέει όμως, η Μαίρη Συνατσάκη για αυτήν τη σχέση; Είναι έτοιμη να μιλήσει για τα προσωπικά της;


(ΦΩΤΟ HELLO!)

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό “ΕΓΩ!” και τον Γιάννη Βίτσα, η γνωστή παρουσιάστρια δηλώνει: “Δεν έχω να ανακοινώσω σε αυτήν τη φάση κάτι για τα προσωπικά μου. Δεν έχω να σου πω αυτήν την περίοδο της ζωής μου ότι είμαι με τον έναν ή τον άλλον. Δεν αισθάνομαι την ανάγκη να βροντοφωνάξω κάτι” και συμπλήρωσε: “αυτό δηλώνει πως τα τελευταία δυο χρόνια που δεν είναι γνωστή η προσωπική μου ζωή, αισθάνομαι καλά. Μου αρέσει ως αίσθηση και θα προσπαθήσω να το διατηρήσω”.
Μιλώντας, ωστόσο, για την προηγούμενη σχέση της και τον Μύρωνα Στρατή εξομολογείται πως “θα τον αγαπά πάντα” και αναφέρει: “Ακόμη και το πρώτο δύσκολο διάστημα του χωρισμού μας με τον Μύρωνα, ήταν δεδομένη για εμένα τόσο η αγάπη όσο και η σκέψη ότι όλο αυτό που συμβαίνει ήταν για καλό. Η σχέση είχε φθάσει σε ένα σημείο που έπρεπε να τελειώσει. Δεν την ξεφτιλίσαμε”.

Τέλος, η Μαίρη αποκάλυψε πως κρίνει γενικά αυστηρά τον εαυτό της: “Με αντιμετώπιζα αυστηρά, ακόμη και στις κρίσεις πανικού. Ενώ το περιβάλλον μου ήταν υποστηρικτικό εγώ ήμουν ιδιαίτερα επικριτική… Με αντιμετώπιζα ως τρελή”.
Διάβασε περισσότερα στο “ΕΓΩ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More