Μαίρη Συνατσάκη: Το νέο επαγγελματικό βήμα και η στήριξη από τους διάσημους φίλους της! [pics]

Τι κι αν βρίσκεται αυτήν την περίοδο εκτός τηλεοπτικού αέρα, η Μαίρη Συνατσάκη δεν μένει ποτέ στάσιμη, Η γνωστή παρουσιάστρια προσπαθεί να είναι πάντα δημιουργική και να ασχολείται με νέες αγαπημένες δραστηριότητες. Μια από αυτές και η συλλογή παπουτσιών που κυκλοφόρησε σε συνεργασία με γνωστή εταιρεία υποδημάτων.

Η Μαίρη Συνατσάκη αγαπά τη μόδα, είναι πάντα ενημερωμένη για τις νέες τάσεις και θέλει όλες οι εμφανίσεις της να είναι κομψές (όχι απαραίτητα ακριβές, αλλά εντυπωσιακές με το δικό της προσωπικό γούστο). Και μιας και οι δεκάδες φίλοι της στα social media την χαρακτηρίζουν ως fashion icon, η Μαίρη πήρε την απόφαση να συνεργαστεί με μεγάλη εταιρεία -που μετρά πάνω από 45 χρόνια στο χώρο της μόδας- και δημιούργησε τη δική της σειρά παπουτσιών.

Με BSB σύνολο η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Μαίρη Συνατσάκη

Το βράδυ της Πέμπτης λοιπόν, πραγματοποίησε την παρουσίαση της σειράς της και δεν μπορούσαν να λείπουν από το πλευρό της οι καλοί της φίλοι. Ανάμεσά τους ήταν φυσικά η κολλητή της Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Ράνια Θρασκιά, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με την Ιλένια Ουίλιαμς, ο Σπύρος Σαμοΐλης, ο Παναγιώτης Χατζηδάκης και πολλοί ακόμη.

Δες φωτογραφίες:

Μαίρη Συνατσάκη, Παναγιώτης Χατζηδάκης, Ράνια Θρασκιά

Ντορέττα Παπαδημητρίου

Μαίρη Συνατσάκη

Μαρία Ηλιάκη, Μάιρη Συνατσάκη

Σάσα Σταμάτη, Μαίρη Συνατσάκη

Χριστίνα Κοντοβά, Μαίρη Συνατσάκη, Κατρίνα Τσάνταλη

Μαριέλλα Σαββίδου

Αντίνοος Αλμπάνης, Μαίρη Συνατσάκη, Σπύρος Σαμοΐλης Ράνια Θρασκιά

Ιλένια Ουίλιαμς, Δημήτρης Ουγγαρέζος

Read More

And More