Μαίρη Συνατσάκη: Τρυφερά χάδια με τον σύντροφό της Σπύρο Χατζηαγγελάκη σε επίσημη εμφάνιση

Είναι εδώ και 10 μήνες μαζί (ίσως και λίγο παραπάνω) και είναι full in love! Η Μαίρη Συνατσάκη και ο σύντροφός της Σπύρος Χατζηαγγελάκης, αν και προσπαθούν να κρατούν χαμηλούς τόνους στη σχέση τους, δεν μπορούν πια να κρυφτούν. Το ζευγάρι που μένει πια πολύ κοντά, μιας και η Μαίρη μετακόμισε από την Αγία Παρασκευή στο κέντρο της Αθήνας, δεν σταματά τις κοινές εξόδους.

Οι δυο τους αγαπούν τις χαλαρές βόλτες στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και τις θεατρικές παραστάσεις φίλων και αγαπημένων προσώπων. Δεν είναι λίγες οι φορές που τους έχουμε δει μαζί σε πρεμιέρες. Αυτήν τη φορά, όμως, ο φωτογραφικός φακός τους “τσάκωσε” σε τρυφερά τετ α τετ στο “Από Μηχανής Θέατρο”. Εκεί έκανε πρεμιέρα η παράσταση “Με το ίδιο μέτρο”, όπου πρωταγωνιστεί ο Σπύρος, με την Μαίρη φυσικά να είναι από τους πρώτους που βρέθηκαν κοντά του για να τον στηρίξει και να τον χειροκροτήσει από τις πρώτες θέσεις του θεάτρου.

Και κάπου εκεί, μετά το τέλος της παράστασης, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους “τσάκωσε” να ανταλλάσσουν τρυφερά χάδια και ματιές, με την γνωστή παρουσιάστρια να μην κρύβει τη χαρά της για την επιτυχία του αγοριού της.

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Με φρέσκια ματιά και ειλικρινή προβληματισμό που ακούγεται επικίνδυνα επίκαιρος σήμερα, η ομάδα C.for Circus παρουσιάζει το έργο του Ουίλιαμ Σαίξπηρ Με το ίδιο μέτρο στο Από Μηχανής Θέατρο.

Νους και σάρκα, ένστικτο και λογική, αγνότητα και λαγνεία: ποιο κυριαρχεί όταν ο άνθρωπος παλεύει ανάμεσα στο φαίνεσθαι και το είναι; Πόσο μοιάζουν τελικά ο «καλός» με τον «κακό» και κατά πόσο μπορεί ο άνθρωπος να ξεπεράσει τη θνητή του φύση; Η θεατρική ομάδα C.for Circus, που κέρδισε τις εντυπώσεις με την πρώτη της εμφάνιση στην Αθήνα πριν από δύο χρόνια, επιστρέφει με τη σαιξπηρική κωμωδία, η οποία πρωτανέβηκε το 1604 με θέμα τη διαφθορά, τη δικαιοσύνη και την ανθρώπινη δολιότητα.

Παίζουν: Βαλέρια Δημητριάδου, Δημήτρης Κίτσος, Χρύσα Κοτταράκου, Ειρήνη Μακρή, Σπύρος Χατζηαγγελάκης

Μαίρη Συνατσάκη, Ντένης Μακρής

Μαίρη Συνατσάκη με τον σύντρφό της Σπύρο Χατζηαγγελάκη

Μαίρη Συνατσάκη, Λένα Δροσάκη, Σπύρος Χατζηαγγελάκης, Νικόλας Αγγελής

Νίκος Σαμοΐλης, Μαίρη Συνατσάκη


Read More

And More