Μάκης Χριστοδουλόπουλος: Διακόπτει τις εμφανίσεις του και μπαίνει στο χειρουργείο για σοβαρούς λόγους υγείας!

Στη διακοπή των χειμερινών εμφανίσεών του προχώρησε ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος, καθώς ένα πρόβλημα υγείας τον ανάγκασε να μπει στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Freddo και της Σπυριδούλας Τριάντου, ο γνωστός τραγουδιστής αναμένεται να χειρουργηθεί άμεσα. Ενώ έκανε θεαματική πρεμιέρα το βράδυ της Παρασκευής στο Premiera, εγκαινιάζοντας τις χειμερινές του εμφανίσεις, ένα πρόβλημα υγείας που φαίνεται να είναι πολύ σοβαρό τον ανάγκασε να σταματήσει.

“Για σοβαρούς υγείας που προέκυψαν εντός της ημέρας και χρήζουν άμεσης χειρουργικής επέμβασης, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος δεν θα συνεχίσει μαζί μας για τη χειμερινή σεζόν. Του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση. Εμείς συνεχίζουμε κανονικά… Ραντεβού την Παρασκευή…», ήταν η ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δημοφιλής τραγουδιστής, που παρουσίαζε συμπτώματα κόπωσης από τις πρόβες κιόλας, ένιωσε ξαφνικά έντονη δυσφορία και σφίξιμο στην καρδιά. Έτσι αφού έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις, θα μπει στο νοσοκομείο την Πέμπτη, όπου θα του τοποθετηθεί μπαλονάκι και πρέπει να μείνει εκτός των επαγγελματικών του υποχρεώσεων για δύο μήνες, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην εφημερίδα Freddo

Read More

And More