Μαλού Κυριακοπούλου: Έγκυος στο πρώτο της παιδί!

Baby boom αναμένεται να έχει σε λίγους μήνες η Μαλού Κυριακοπούλου. Η νεαρή τραγουδίστρια που έχει μαγέψει το Youtube θα γίνει σύντομα μανούλα και είναι στα καλύτερά της. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Espresso, η όμορφη Μαλού διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, έχοντας στο πλευρό της τον αγαπημένο της Χουάν Ροντρίγκεζ.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του ζευγαριού, η χαρμόσυνη είδηση δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη σε πολλούς, αν και το ζευγάρι μένει εδώ και καιρό μαζί στο Κολωνάκι και απολαμβάνει την κάθε στιγμή. «Μόνο στους πολύ δικούς του ανθρώπους το έχουν πει. Άλλωστε είναι άνθρωποι ιδιαίτερα χαμηλών τόνων και οι δύο και επιθυμούν να απασχολούν τα μέσα μόνο με θέματα που αφορούν τη δουλειά τους», αποκαλύπτει κοντινό τους πρόσωπο.

Το ειδύλλιο ανάμεσα στην Μαλού Κυριακοπούλου και τον Κουβανό σύντροφό της έγινε γνωστό το περασμένο καλοκαίρι, όταν κυκλοφόρησαν οι πρώτες κοινές φωτογραφίες τους από την παραλία. Οι δυο τους γνωρίζονταν εδώ και τρία χρόνια, αλλά από πέρσι είναι αχώριστοι…

Προς το παρόν, πάντως, η Μαλού συνεχίζει τις εμφανίσεις της στη Θεσσαλονίκη με τον Γιώργο Μαζωνάκη, ενώ περιμένει το καλοκαίρι για να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί.

Read More

And More