Μάνος Παρασκάκης: Η οργή και η μαντινάδα για την Μελίνα του που ραγίζει καρδιές!

Ακόμη μια ανατροπή έχει πάρει η υπόθεση της Μελίνας Παρασκάκη, της τετράχρονης που έχασε την ζωή της μετά από μια επέμβαση ρουτίνας. Συγκεκριμένα η υπόθεση πειθαρχικής δίωξης της αναισθησιολόγου του Βενιζελείου – και εξαδέλφης του αναπλ. υπουργού υγείας Π. Πολάκη- η οποία κατηγορείται για κλοπή ναρκωτικών φαρμάκων, καθώς ένα μήνα μετα τις δηλώσεις -καταπέλτη της προέδρου του Κεντρικού Πειθαρχικού συμβουλίου ο φάκελος… “αγνοείται”.

Όπως επιβεβαιώνει ο υποδιοικητής της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, ο φάκελος ο φάκελος δεν έχει επιστραφεί ώστε να δρομολογηθεί η ανασύστασή του και η επιστροφή του στο Κεντρικό Πειθαρχικό συμβούλιο. Την ίδια ώρα η έρευνα για το θάνατο της 4χρονης Μελίνας Παρασκάκη βαδίζει με τους ίδιους ρυθμούς όσον αφορά στο πειθαρχικό κομμάτι. Σύμφωνα με τον κ. Δημητρακόπουλο μέχρι στιγμής από την εσωτερική έρευνα του νοσοκομείου δεν φαίνεται να προκύπτουν στοιχεία αμέλειας.

Ο πατέρας της Μελίνας, Μάνος Παρασκάκης, όπως είναι λογικό, έχει εκφράσει την οργή του και στο Facebook και ζητά να κοινοποιήσουν όλοι οι φίλοι του το θέμα… Ωστόσο δεν σταματούν οι μαντινάδες για τοκοριτσάκι του, με τις οποίες εκφράζει τον πόνο του και ραγίζει καρδιές. Δες την τελευταία…

Read More

And More