Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Αγκαλιές και φιλιά με αγαπημένα της πρόσωπα, σε σπάνια δημόσια έξοδό της [pics,vid]

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου έκανε, το βράδυ της Παρασκευής, μια σπάνια δημόσια έξοδο, περίπου 2 μήνες μετά την απώλεια της πολυαγαπημένης της μητέρας, Ζωής Λάσκαρη. Η κόρη της μεγάλης πρωταγωνίστριας και επίσης ηθοποιός βρέθηκε, μαζί με τον επί 6 χρόνια σύντροφό της, στο θέατρο Ήβη, με αφορμή την πρεμιέρα της παράστασης “Το παιχνίδι του δολοφόνου” των Θ. Παπαθανασίου και Μ. Ρέππα. Η Μαρία Ελένη προσπαθεί σιγά σιγά να βρει τις ισορροπίες και το χαμόγελό της και σε αυτό την βοηθούν οι φίλοι της και φυσικά το θέατρο!

Η κάμερα του TLIFE την απαθανάτισε στο θέατρο Ήβη, στο πλευρό του Μάκη Σούλη, ο οποίος της έχει σταθεί αρκετά σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που βιώνει και βρίσκεται πάντα δίπλα της. Η Μαρία Ελένη ήταν αρκετά χαλαρή και ευδιάθετη, καθώς χαιρετούσε τους αγαπημένους της φίλους, που είχε καιρό να τους δει. Ανάμεσα στις καλές της φίλες και η Τάνια Τρύπη, η οποία έδειξε συγκινημένη, όταν είδε την κόρη της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου και έτρεξε να την αγκαλιάσει εγκάρδια.
Δες το βίντεο:

Μάλιστα, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου αναλαμβάνει το τιμόνι του θεάτρου “Ζωή Λάσκαρη” και ετοιμάζει παράσταση – φόρο τιμής στην μητέρα της. Η κόρη της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου αποκάλυψε στην εφημερίδα Real Life, πως ετοιμάζει μια σειρά από εκδηλώσεις στη μνήμη της μητέρας της και με την αρωγή του πατέρα της, αποφάσισε να προχωρήσει στο ανέβασμα του έργου “Δουλείες με φούντες” που σκόπευε να παρουσιάσει η μητέρα της.
Δες τις φωτογραφίες:

Ρεπορτάζ: Άννα Κοντογιάννη

Read More

And More