Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Chic εμφάνιση στο θέατρο με τον σύντροφό της! [pics]

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου κάνει σπάνια δημόσιες εξόδους και όταν επιλέγει να βγει θα προτιμήσει κάποια θεατρική παράσταση. Η ηθοποιός τρέφει τεράστια αγάπη στο θέατρο και, μάλιστα, την φετινή σεζόν έχει αναλάβει την παραγωγή αλλά και έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, στο θεατρικό έργο “Δουλειές με φούντες”, το οποίο είναι αφιερωμένο στην μητέρα της και σπουδαία ηθοποιό, Ζωή Λάσκαρη.

Η κόρη της μεγάλης πρωταγωνίστριας βρέθηκε, μαζί με τον επί 6 χρόνια σύντροφό της, στο θέατρο Άλμα, με αφορμή την πρεμιέρα της παράστασης “Το Μαυροπούλι” του Ντέιβιντ Χάροουερ σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιμούλη. Η Άννα Μαρία Λυκουρέζου και ο Μάκης Σούλης μπορεί να κρατούν την σχέση τους σε χαμηλούς τόνους αλλά το τελευταίο διάστημα οι κοινές τους εμφανίσεις έχουν αυξηθεί. Άλλωστε, η πόλη της Αθήνας σφύζει από εξαιρετικές θεατρικές παραστάσεις και το ζευγάρι δεν χάνει καμία!
Δες όλες τις φωτογραφίες:
Με την Νικολέττα Καρρά
Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος
Λίγα λόγια για την έργο:
Το Μαυροπούλι” του Ντέιβιντ Χάροουερ είναι ένα έργο μοναδικό! Ανιχνεύει τα απόλυτα όρια της ηθικής, της σεξουαλικής επιθυμίας, του νοήματος του έρωτα, της επίδρασης που έχει το παρελθόν στο παρόν στις ανθρώπινες σχέσεις. Στο έργο αυτό δεν υπάρχουν ξεκάθαρες διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στο Καλό και στο Κακό. Αποδεικνύει πως οι ανθρώπινες σχέσεις μπορούν να ξεπεράσουν τις νόρμες και τους νόμους, γιατί είναι πέρα από κατηγοριοποιήσεις και ταμπέλες.
Παίζουν:
Γιώργος Κιμούλης
Ανθή Σαββάκη
Νίκος Λαγός
Γεωργία Πασιπουλαρίδη
Ζωή Πετράκη
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σκηνοθεσία: Γιώργος Κιμούλης
Μετάφραση: Λευτέρης Γιοβάνιδης
Σκηνικά: Χριστίνα Κωστέα
Κοστούμια: Σοφία Νικολαίδη
Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη
Video: Κώστας Κιμούλης
Στίχοι και μουσική τραγουδιού: Σταμάτης Κραουνάκης
Διεύθυνση Παραγωγής: Ελένη Συροπούλου
Διεύθυνση Επικοινωνίας : Μαργαρίτα Δρούτσα

Read More

And More