Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Σπάνια βραδινή έξοδος μετά το θάνατο της μητέρας της! [vid]

Την απώλειά της αγαπημένης της μητέρας και αγαπημένης σταρ του ελληνικού κινηματογράφου προσπαθεί να διαχειριστεί η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και έχει στο πλευρό της τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η κόρη της Ζωής Λάσκαρη προσπαθεί σιγά σιγά να βρει τις ισορροπίες και το χαμόγελό της και σε αυτό την βοηθούν οι συνάδελφοί της στο θέατρο.

Το βράδυ της Παρασκευής μάλιστα, βρέθηκε μαζί με τον σύντροφό της στο θέατρο Ήβη, με αφορμή την πρεμιέρα της παράστασης “Το παιχνίδι του δολοφόνου” των Θ. Παπαθανασίου και Μ. Ρέππα. Ντυμένη στα μαύρα, αλλά πιο χαλαρή η κόρη της αείμνηστης Ζωής και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου απόλαυσε την παράσταση.

Λίγα λόγια για το έργο:

Στη σκηνή εφτά πρόσωπα του στενού του περιβάλλοντος. Εφτά ύποπτοι με σημαντικά κίνητρα αλλά και ατράνταχτα άλλοθι. Άδηλα λόγια, ανατροπές και ένα θανάσιμο αίνιγμα που καλείται να λύσει ο αστυνόμος Στεφανίδης.

Οι Θανάσης Παπαθανασίου και Μιχάλης Ρέππας γράφουν το πρώτο τους αστυνομικό έργο αποτίοντας φόρο τιμής στην «παγκόσμια» Άγκαθα Κρίστι και τον «δικό μας» Γιάννη Μαρή.

«Το παιχνίδι του Δολοφόνου», θα αποτελέσει την εναρκτήρια παράσταση του θεάτρου Ήβη για τη σεζόν 2017-2018 σε παραγωγή των Θεατρικών Σκηνών, που αναλαμβάνουν πλέον τη διαχείριση του.

Ένα έργο σε ένα κλίμα φόβου, αγωνίας και παγιδευμένου ερωτισμού βυθισμένο στην ομίχλη του μυστηρίου ενός φόνου χωρίς ένοχο.

Ποιος είναι ο ένοχος; τι σημασία έχει ποιος είναι ο ένοχος;

Όλοι μπορούν να είναι ένοχοι, όλοι είμαστε εν δυνάμει ένοχοι, γιατί όλοι είμαστε άνθρωποι !

Φωτογραφίες Πέτρος Χόντος

Read More

And More