Μαρία Φιλίππου στο ΤLIFE: Η ιδιαίτερη σχέση με τους γιους της, τα δύσκολα χρόνια και η αγανάκτηση για τους πολιτικούς! video

Είναι αγαπημένη ηθοποιός με απίστευτο ταλέντο και ένα χαμόγελο γλυκό γεμάτο αισιοδοξία. Την αγαπήσαμε στο “Εμείς κι Εμείς” και πέρσι τη λατρέψαμε στην πετυχημένη σειρά του Alpha “Έλα στη θέση μου”. Η Μαρία Φιλίππου, μετά το διαζύγιό της μεγάλωσε μόνη της τους δυο γιους της και όταν μιλάει γι΄αυτούς το πρόσωπό της λάμπει! “Τα παιδιά μου είναι τα παράσημά μου” μας λέει συγκινημένη και περήφανη! Τη συναντήσαμε στο θέατρο Λαμπέτη, όπου πρωταγωνιστεί στη ξεκαρδιστική μαύρη κωμωδία, “Βα ΄φτα Μαύρα“! Με το γλυκό λόγο στο στόμα της μας υποδέχθηκε ζεστά στο θεατρικό της σπίτι και μας εντυπωσίασε η ευαισθησία της για την Ελληνίδα που δεν έχει να βάλει τσουκάλι λόγω της φτώχειας αλλά και την αγανάκτησή της για τον συνταξιούχο που του έκοψαν τη σύνταξη.

“Να βρεθεί ένας πολιτικός να πάρει την ευθύνη του και να πει φταίξαμε και πτωχεύσαμε. Όχι μόνο το συμφέρον του κόμματος του, αλλά την ευθύνη να πάει μπροστά αυτή η χώρα. Άμα βρεθεί κάποιος θα αλλάξω και εγώ τα χαρτιά μου από την Κύπρο και θα έρθω να ψηφίζω εδώ”. Μας λέει και το εννοεί!

Δες το βίντεο με τη συνέντευξή της στο ΤLIFE

Για την παράσταση στο θέατρο Λαμπέτη

Το Βάφ’ τα Μαύρα είναι η καινούργια κωμωδία. Έχουμε να κάνουμε με μια φαρσοκωμωδία που μιλάει για τους ανθρώπους της Ελλάδας σήμερα. Δηλαδή για αυτούς οι οποίοι επένδυσαν κυρίως στα υλικά αγαθά αντί να επενδύσουν στην ψυχή τους και καθώς τα χάνουν όλα, ξαφνικά μεταμορφώνονται και βγαίνει από μέσα τους ένας εαυτός που ούτε εμείς ξέραμε ότι υπήρχε. Είναι μια οικογένεια, οι δυο σύζυγοι του θανόντος και η εξωσυζυγική σου σχέση. Η εξωσυζυγική σχέση του άντρα μας διεκδικεί χρήματα.

Αν σας έφερνε κάποιος από τους γιους σας μια νύφη σαν την σατανική Φαίη Σταθάτου στο “Έλα στη θέση μου” τι θα κάνατε;
Καλοδεχούμενη. Η ζωή του κάθε ανθρώπου είναι δική του και μπορεί να την διαχειριστεί όπως θέλει. Εγώ πρέπει να σας πω ότι όταν μια μάνα βλέπει ότι το παιδί της είναι καλά τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. “Όπως ποθεί αυτός θέλω να τον δω. Είναι η δική του ζωή η ζωή του παιδιού μου.θα κάνει ότι θέλει”
Ποια είναι η σχέση με τους γιους σας;
Είμαστε πολύ δεμένοι. Είμαστε σαν μια «συμμορία» να το πω. Εκτιμάμε και αγαπάμε ο ένας τον άλλο. Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί θεωρώ ότι αυτά τα δυο παιδιά είναι ό,τι καλύτερο έχω κάνει στην ζωή μου. Είναι τα παράσημα μου.
Ποσό δύσκολο είναι για μια χωρισμένη μάνα να μεγαλώσει δυο παιδιά
Δεν νιώθω ότι κουράστηκα. Μεγάλη χαρά μου ήταν. Είναι μια ισορροπία που πρέπει να κρατάς πάντα ανάμεσα σε προσωπική και επαγγελματική ζωή. Εγώ πάντα δούλευα πολύ οπότε δεν είναι τόσο η ποσότητα όσο η ποιότητα, τόσο στην δουλεία μας όσο και στην προσωπική μας ζωή. Έντιμος και ταπεινός πρέπει να είσαι γιατί η ζωή περνάει σαν ρυάκι. Να βλέπουμε όσο δύσκολο και να είναι την θετική πλευρά. Δεν λέω ότι είναι εύκολο ούτε ότι είμαι τρελή, αλλά δεν θα χαλαλίσω την ηρεμία του σπιτιού μου και την προσωπική μου υγεία.
Για την πολιτική κατάσταση και την φτώχεια
Να βρεθεί ένας πολιτικός να πάρει την ευθύνη του και να πει φταίξαμε και πτωχεύσαμε. Όχι μόνο το συμφέρον του κόμματος του, αλλά την ευθύνη να πάει μπροστά αυτή η χώρα. Άμα βρεθεί κάποιος θα αλλάξω και εγώ τα χαρτιά μου από την Κύπρο και θα έρθω να ψηφίζω εδώ.
Η αγανάκτηση για τη μείωση των συντάξεων των ηλικιωμένων
Πως δηλαδή του κόβεις λεφτά; Αυτός ο άνθρωπος έχει μια πενιχρή σύνταξη. Χρειάζεται φάρμακα, ενοίκια και τα λοιπά. Αυτό είναι το Βαφ’ τα Μαύρα που μέσα από αυτό πρέπει να αναγεννηθούμε. Το ίδιο είναι και η Αιμιλία, είναι η Ελλάδα ολόκληρη, είναι η μεσαία τάξη που έχει καταστραφεί και προσπαθεί αν κρατήσει. Ξέρετε πόσο δύσκολο είναι για την ελληνίδα να βάλει τσουκάλι στην φωτιά; Αυτό που καταφέρνεις να δίνεις γέλιο μέσα από ένα θεϊκό κείμενο, με αγαπημένους συναδέλφους για εμένα είναι ευλογία.
Περάσατε άσχημα όταν ήρθε η κρίση και στην τηλεόραση;
Έκανα θέατρο. Ήταν μια περίοδος που μπορεί να μην έπαιζα, αλλά είχα το θέατρο, είχα τα παιδιά μου. Κάποιες φορές πρέπει να μπορούμε και με λιγότερα.
Η Αιμιλία στο σήριαλ θα πάρει πίσω αυτό που της ανήκει;
Δεν ξέρω. Η Αιμιλία προσπαθεί να κερδίσει πίσω τον κολοσσό που έφτιαξε με τον άντρα της, αλλά και να μην τα καταφέρει δεν την νοιάζει διότι δεν πιστεύει ότι θα γίνει και καλύτερος άνθρωπος αν έχει κάτι παραπάνω και δεν μένει στα υλικά αγαθά. Για αυτό την αγαπώ την Αιμιλία, γιατί ταυτίζονται σε μεγάλο βαθμό οι χαρακτήρες μας.

Κράτα το

Read More

And More