Μαρία Κορινθίου: Αποκάλυψε γιατί δεν πήγε τελικά στο Survivor!

Το όνομά της ακούστηκε έντονα για το φετινό Survivor του ΣΚΑΪ και την ομάδα των διάσημων. Η Μαρία Κορινθίου, όμως, αποφάσισε να μην συμμετέχει στο παιχνίδι στον Άγιο Δομίνικο και να μην αφήσει ούτε για λίγο μόνη την Ισμήνη της. Η γνωστή ηθοποιός μιλώντας στον Θέμο Αναστασιάδη και το “Όλα Ξεκόλλα” τα αποκάλυψε… όλα!

“Η αλήθεια είναι ότι από την πρώτη μέρα είπα :”όχι”. Τους είπα ότι με τιμά η πρόταση τους αλλά το κυριότερο για μένα είναι το παιδί μου. Δεν θα μπορούσα να πάω. Εμένα μου έπεσε βαρύ που πήγε το παιδί για έναν μήνα στην Ικαρία. Μου έλειψε. Δεν το σκέφτηκα να συμμετέχω καν”, είπε χαρακτηριστικά.

“Γουστάρεις τέτοιες κακουχίες; Ταλαιπωρούνται εκεί”, της είπε ο Θέμος και εκείνη απάντησε: “Εγώ δεν είμαι τέτοιος τύπος. Δεν είμαι αθλητικός τύπος,. Φοβάμαι τις δοκιμασίες”.

Η Μαρία Κορινθίου, όμως, αναφέρθηκε και στη “γκάφα” που έκανε ο Σάκης Ρουβάς στο «The Voice». Ο ποπ σταρ νόμιζε ότι ο Πάνος Μουζουράκης επρόκειτο να γίνει πατέρας από τη Μαρία Σολωμού αλλά μπέρδεψε τη σύντροφό του και ηθοποιό με την Μαρία Κορινθίου.

“Ο Γιάννης παρακολουθούσε το ”Τhe Voice”. Ήμασταν μαζί στο σαλόνι αλλά εγώ εκείνη την ώρα κάτι έγραφα. Και άκουσα το όνομά μου. Ο Γιάννης γελούσε!”, είπε η ηθοποιός και αποκάλυψε πως έχει γνωρίσει και το ζευγάρι Μουζουράκη – Σολωμού: “Ναι! Έχουμε πάει (σ.σ. Με τον Μουζουράκη) και μαζί καλεσμένοι στα ”Kαρντάσιανς” του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Και με τη Μαρία έχουμε δουλέψει μαζί, στους ”Singles”, πριν από οχτακόσια χρόνια”.

Read More

And More