Μαρία Κορινθίου: Στην πιο σέξι φωτογράφισή της δηλώνει ότι είναι πουριτανή!

Mόνη στην Αθήνα, βαριέται αφόρητα δίχως την Ισμήνη αλλά βάζει σε τάξη τα επαγγελματικά της και απολαμβάνει τις βόλτες με τα σκυλιά της. Η Μαρία Κορινθίου, φωτογραφίζεται αρκετά σέξι και απαντά για το Down Town σε πολλές juicy ερωτήσεις.

Yπάρχουν ερωτήσεις που έχεις βαρεθεί ν’ απαντάς;
“Ναι και σε ικετεύω να μην μου τις κάνεις. Είναι δύο: πώς αισθάνομαι που με χωρίζουν με τον Γιάννη και αν θα κάνω δεύτερο παιδί. Βαρετό! Μέχρι και φωτογραφίσεις έχω βαρεθεί να κάνω να σου πω την αλήθεια.”

Σε ενόχλησε που η Σάννυ Μπαλτζή σε ειρωνεύτηκε επειδή έγραψες όι τρώγατε σουβλάκια με τον Γιάννη Βόγλη;
“Ναι, με ενόχλησε. Γιατί εγώ τον Γιάννη Βόγλη τον ήξερα, είχα συναναστραφεί μαζί του, τον σεβόμουν απόλυτα, είχαμε κάνει και πέντε σοβαρές κουβέντες. Με ενόχλησε που κάποιος από την άνεση του καναπέ του απλώς διάβασε κάτι και με υποβίβασε ως άνθρωπο. Συγγνώμη που έπρεπε να πω ότι τρώγαμε σούσι. Νομίζω ότι δεν θα σχολιαζόταν. Θεωρώ ότι κάθεε νοήμων άνθρωπος που διάβασε το κείμενό μου, κατάλαβε με ποιον τρόπο το έγραψα. Από εκεί και πέρα, αν θέλουμε να κάνουμε την τρίχα τριχιά απλώς γι να σχολιάσουμε και ν’ ακουστούμε… Αυτό μπορώ να το κάνω κι εγώ για πάρα πολλούς… Δεν θα μπω ΌΜΩς σε αυτή τη διαδικασία γιατί δεν μου αρέσει και δεν το θεωρώ σωστό. Έχουμε μπερδέψει την ελευθερία έκφρασης με την παιδεία και την ευγένια…”

Αν ερχοταν για καφέ δίπλα μας η fashion blogger που είπε ότι έχεις παχιά πόδια τι θα της έλεγες;
“Θα της έλεγα “γεια”. Στο κάτω – κάτω κακό δικό της έκανε. Ποιος είναι ο οποιοσδήποτε άνθρωπος που θα κρίνει τον άλλον για την εξωτερική του εμφάνιση; Ούτως ή άλλως δεν μου αρέσει η λέξη κρίνω. Και πάλι εδώ τίθεται το θέμα της παιδείας…Εκείνη την περίοδο έκαν πίσωκαι είπα απλώς ότι δεν το θεωρώ σωστό. Θα μπορούσε να γίνεται σούσουρο για κανένα χρόνο. Δεν θα χάσω όμως την Μαρία μέσα από τον οποιοδήποτε που θέλει ν’ αρπαχτεί να γίνει ντόρος και ν’ ακούγεται…”

Σε τι level βρίσκεται η σχέση σου με τον Γιάννη Αϊβάζη;
Ε, τι ερώτηση είναι αυτή; Είμαι παντρεμένη με έναν άνθρωπο που τον αγαπάω και είμαι ερωτευμένη. Είμαστε οχτώμισι χρόνια μαζί και είναι ο άντρας μου, δεν είναι μια σχεούλα. Την έχουμε χτίσει και έχουμε περάσει διάφορα στάδια μαζί, είναι κομμάτι της ζωής μου και δεν είναι τυχαίο που μπήκε στη ζωή μου. Αυτός είναι ο άνθρωπός μου.


Διάβασε περισσότερα στο Down Town που κυκλοφορεί!

Read More

And More