Μαρία Λουίζα Βούρου: Φωτογραφίζεται γυμνή στο κρεβάτι της!

Η Μαρία Λουίζα Βούρου δημοσιεύει συχνά σέξι φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, αλλά αυτή τη φορά … αναστάτωσε τους διαδικτυακούς φίλους της, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στην οποία είναι… ξαπλωμένη στο κρεβάτι της.

Η γοητευτική παρουσιάστρια μας ενημέρωσε ότι η φωτογραφία είναι χωρίς φίλτρα και μας ζήτησε να κοιτάξουμε βαθιά μέσα στα μάτια της, γιατί εκεί – όπως έγραψε- βρίσκεται η αλήθεια της …

Αυτό που κατάφερε σίγουρα… είναι να αναστατώσει τον ανδικό πληθυσμό με την αισθησιακή φωτογραφία και το… λάγνο βλέμμα της.


Να θυμίσουμε ότι η Μαρία Λουίζα είχε απασχολήσει πριν χρόνια την επικαιρότητα όταν αποκαλύφθηκε ότι ο ηθοποιός Γιάννης Βούρος δεν ήταν ο βιολογικός της πατέρας.

“Ο Γιάννης Βούρος με τη μητέρα μου χώρισαν πριν γεννηθώ. Ο μπαμπάς μου ήταν στο μυαλό μου ως μπαμπάς μου μέχρι την ηλικία των 18 ετών. Στα 18 μου έμαθα ότι δεν είναι βιολογικός μου πατέρας ο Γιάννης. Κάποια στιγμή που είχαμε μία κουβέντα, ειπώθηκαν κάποια πράγματα και μου ζήτησε να γίνει αυτό το τεστ. Εγώ φυσικά δεν είχα κανένα πρόβλημα και κανέναν ενδοιασμό γιατί ήμουν 100% σίγουρη ότι είναι βιολογικός μου πατέρας. Έβλεπα κάποια σημάδια που είχαμε στο σώμα και έλεγα: «Δεν υπάρχει περίπτωση να μην είσαι μπαμπάς μου». Πήγαμε το κάναμε το τεστ, βγήκε ότι είναι αρνητικό.Ήταν αρκετά μεγάλο σοκ για εμένα”… Αυτά είχε δηλώσει η Μαρία Λουίζα πριν δυο μήνες καλεσμένη στο πρωινό του Ant1

Read More

And More