Μαρία Ματσούκα: Έξαλλη με δημοσίευμα γνωστού περιοδικού! [pic]

Έξαλλη φαίνεται πως είναι η Μαρία Ματσούκα με δημοσίευμα περιοδικού που την θέλει να εκμεταλλεύεται για εμπορικούς λόγους το σκύλο της. Ο τετράποδος φίλος της – ο Αστέρης- συμμετείχε πρόσφατα στη φωτογράφηση που έκανε μαζί με την αδελφή της Δήμητρα Ματσούκα, η σχεδιάστρια πλέον Μαρία Ματσούκα. Τα δυο κορίτσια πόζαραν φορώντας τα μαγιό της νέας της συλλογή και έχοντας στην αγκαλιά τον σκύλο της.

Ωστόσο, δημοσίευμα που κυκλοφόρησε ανέφερε: “Save Αστέρης: Από μια όχι και τόσο ευχάριστη διαδικασία χρειάστηκε να περάσει ο σκύλος της Μαρίας Ματσούκα για χάρη του marketing. Ο Αστέρης φόρεσε το μαγιό που σχεδίασε η Μαρία και φωτογραφήθηκε με τις δυο αδελφές, κάνοντας τους φιλόζωους να νιώθουν αμήχανα”.

Ενοχλημένη η Μαρία Ματσούκα απάντησε μέσα από Instagram στο δημοσίευμα, εξηγώντας στον κόσμο ότι το αγαπημένο της σκυλάκι δεν υπέστη καμία κακοποίηση. Η Μαρία Ματσούκα έγραψε, χαρακτηριστικά: “Είμαι πολύ στεναχωρημένη και θυμωμένη με το περιοδικό. Είναι εντελώς άδικο να γράψουν αυτό που έγραψαν για την σχέση μου με τον Αστερη! Προφανώς υπέθεσαν ότι εγώ κακοποιησα τον σκύλο μου, ότι τον χρησιμοποίησα ως αξεσουάρ στην φωτογράφηση για τα μαγιό και ότι τον ταλαιπώρησα! Είναι τραγικό!”

Διάβασε όλη την ανάρτηση:

Είμαι πολύ στεναχωρημένη και θυμωμένη με το περιοδικό Down Town. Μολις εχθες ενημερώθηκα για το συγκεκριμένο δημοσίευμα ! Είναι εντελώς άδικο να γράψουν αυτό που έγραψαν για την σχέση μου με τον Αστερη ! Προφανώς υπέθεσαν ότι εγώ κακοποιησα τον σκύλο μου (γιατί για κακοποιηση μιλάμε όταν λένε ότι τον είχα στο σετ της φωτογραφησης , μέσα στον ήλιο πολλλες ώρες) ότι τον χρησιμοποίησα ως αξεσουάρ στην φωτογράφηση για τα μαγιό και ότι τον ταλαιπώρησα ! Είναι τραγικό ! Επίσης να σας ενημερώσω ότι κάποιοι μπορεί να σκεφτούν ότι δεν πειράζει , η αρνητική διαφήμιση και πάλι διαφήμιση είναι ! Λάθος και πάλι λάθος , στη δίκη μου ιδιοσυγκρασία δεν υπαρχει αυτό , όταν μιλάμε για σκυλάκια όπως και για παιδάκια , για πλάσματα απροστάτευτα που χρειάζονται εσένα για να επιβιώσουν δεν παίζουμε με αυτά , είναι λεπτές οι ισορροπίες ! Έγραψαν ότι οι φιλοζωικές προφανώς και θα αισθάνονται άβολα , ναι έτσι θα έπρεπε να κάνουν εάν συνέβαινε αυτό , όμως να ενημερώσω ότι ανήκω σε φιλοζωικές οργανώσεις και ποτε δεν θα εξέθετα τον Αστερη σε τέτοιες συνθήκες !!! Ο Αστέρης είναι σαν παιδί μου , είναι η λατρεια μου , είναι η προτεραιότητα μου στην καθημερινότητα μου ! Νιώθω παραπάνω από τυχερή που είναι στη ζωή μου. Αν είναι δυνατόν να γράφουν τέτοια πράγματα ! Η φωτογράφηση ξεκίνησε γύρω στις 12 το μεσημέρι που παρόντες ήταν μόνο η αδελφή μου εγώ και οι άνθρωποι που χρειάζονται για να γίνει μια φωτογράφηση . Γύρω στις 19:00 το απογευμα ήρθε ο άντρας μου για να με πάρει μαζί με τον Αστερη. Μολις είχαμε τελειώσει την τελευταία λήψη και πρότεινα να βγάλουμε 2-3 φωτο με τον Αστερη , για να θυμόμαστε την μέρα . Επειδή είναι ισότιμο μέλος της οικογένειας μας, ήθελα να υπάρχει κάτι αναμνηστικό με την αδελφή μου , εμένα και τον Αστερη , του έβαλα και ένα από τα μαγιό σαν φουλάρι για να ταιριάζουμε και αυτό είναι όλο . Να τονίσω οτι αυτό συνέβη με πολύ αγάπη , τρυφεροτητα και φροντίδα . Να υπογραμμίσω ότι ο ήλιος είχε πέσει και οι φωτογραφίες που κάναμε δεν πήραν παραπάνω από δυο λεπτά! Αυτα!!! Να είστε προσεκτικοί με αυτά που γράφετε γιατι δεν είμαστε όλοι ανεγκέφαλοι που ανεχόμαστε την κάθε ηλιθιότητα μόνο και μονο για να μπούμε στα περιοδικά.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIAMATSOUKA – Asteris ???????????????????? (@matsoukamaria) στις

Read More

And More