Μαρία Μενούνος: Συγκινεί με τις ευχές στη μητέρα της μετά τη περιπέτεια υγείας που είχαν και οι δυο! [pic]

Mητέρα και κόρη έχουν κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένες και χαρούμενες! Η μητέρα της “δικής” μας Μαρία Μενούνος έχει σήμερα τα γενέθλιά της και η διάσημη παρουσιάστρια της ευχήθηκε με τα πιο γλυκά και συγκινητικά λόγια..

“Τα καταφέραμε” ήταν η πιο συγκινητική φράση της της Μαρίας που πριν λίγους μήνες υποβλήθηκε σε μια πολύωρη χειρουργική επέμβαση για να της αφαιρεθεί όγκος από τον εγκέφαλο ο οποίος ευτυχώς ήταν καλοήθης! Ένα χρόνο πριν η μητέρα της πέρασε σχεδόν την ίδια ταλαιπωρία με τη διαφορά ότι εκείνη είχε να αντιμετωπίσει ένα καρκίνο, από τον οποίο βγήκε νικήτρια.

Η Μαρία Μενούνος πέρασε πολλά όταν συνειδητοποίησε το πρόβλημά της λίγο μόνο καιρό μετά την περιπέτεια της μητέρας της αλλά παρά τις δυσκολίες αντιμετώπισε με θάρρος το πρόβλημα και είναι πάλι υγιής και έτοιμη για όλα! Ήδη ξεκίνησε μια νέα επιχειρηματική δραστηριότητα με ελληνικά υγιεινά φαγητά!

“Χρόνια πολλά στην όμορφη μητέρα μου! Τα καταφέραμε” έγραψε η Μαρία.”Σε αγαπώ πολύ. Σε ευχαριστώ που ήσουν ένα σπουδαίο παράδειγμα προς μίμηση για μένα”

Read More

And More