Μαρία Μπακοδήμου: Κομψή εμφάνιση στο θέατρο [pics]

Κάνει επιλεκτικές δημόσιες εμφανίσεις. Ακόμα και την περίοδο που έχει τηλεοπτικές υποχρεώσεις και χρειάζεται να βρίσκεται αρκετά μπροστά από τα φώτα, η Μαρία Μπακοδήμου μοιράζει το χρόνο της “σοφά”. Δεν ήταν άλλωστε ποτέ από εκείνους που θέλουν να κάνουν κοσμικές εξορμήσεις. Από τις αγαπημένες της εξόδους είναι οι θεατρικές παραστάσεις. Η κριτής του “Ελλάδα έχεις ταλέντο” απολαμβάνει αγαπημένους φίλους της στο θέατρο.

Το TLIFE τη συνάντησε αυτή τη φορά στην παράσταση “Μάλιστα κύριε Ζαμπέτα” στο θέατρο Αλίκη. Τα Αθηναϊκά Θέατρα παρουσιάζουν ένα μεγάλο μουσικό θέαμα αφιερωμένο στη ζωή του Γιώργου Ζαμπέτα. Πρωταγωνιστούν: Βίκυ Σταυροπούλου στο ρόλο της γυναίκας της ζωής του, Τάσος Χαλκιάς, Λευτέρης Ελευθερίου, Χριστίνα Τσάφου, Ελένη Καρακάση, Μάκης Πατέλης, Κωνσταντίνος Κακούρης, και ένας μεγάλος θίασος από νέους ηθοποιούς και χορευτές και 8-μελής ζωντανή ορχήστρα.

Πρόκειται για μία μουσικοθεατρική παράσταση που αποτελεί φόρο τιμής στον αυτοδημιούργητο δεξιοτέχνη του μπουζουκιού, στον ορίτζιναλ μάγκα, που ευτύχησε να αποκτήσει το μεγαλύτερο φαν κλαμπ της εποχής του: Την Ελλάδα ολόκληρη. Ανεξάρτητα από ηλικίες και κοινωνική τάξη. Με τη δύναμη των τραγουδιών του. Και το ταμπεραμέντο του.

Η Μαρία Μπακοδήμου έκανε μία ακόμακομψή εμφάνιση στην επίσημη πρεμιέρα του έργου. Είναι από τις πολύ στιλάτες κυρίες της εγχώριας showbiz και ξεχωρίζει πάντα.

Read More

And More