Μαρία Μπεκατώρου: “Αποκλείεται να έκανα το Survivor!”

Αυθόρμητη, ειλικρινής και πάντα χαμογελαστή. Η Μαρία Μπεκατώρου συνεχίζει να είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας και δεν μασά τα λόγια της σε κάθε συνέντευξη. Αυτήν την περίοδο μάλιστα είναι στα καλύτερά της βλέποντας την εκπομπή της Πρωινό Σου Κου να κερδίζει στην κούρσα της τηλεθέασης στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, ενώ ετοιμάζεται και για το νέο κύκλο του show “Your Face Sounds Familiar”.

“Πιστεύω ότι το “Your Face Sounds Familiar” είναι ένα concept που μου ταιριάζει απόλυτα και ήταν γραφτό μας να συναντηθούμε”, αποκάλυψε η Μαρία Μπεκατώρου στον Οδυσσέα Μητσόπουλο και το ένθετο Weekend των “Ειδήσεων”. Η γνωστή παρουσιάστρια μάλιστα για τα νούμερα της τηλεθέασης του Σου – Κου, ανέφερε: “Το Σαββατοκύριακο είναι μια ασταθής τηλεοπτική ζώνη. Όταν όλη η οικογένεια είναι σπίτι τα πράγματα δεν μπορούν να είναι σταθερά… Νομίζω όμως ότι είμαστε πιο δεμένοι ως ομάδα, γελάμε πιο πολύ και περνάμε καλύτερα”.

Για την επιστροφή του Νίκου Μουτσινά στον Ant1 δήλωσε: “Επειδή τον αγαπώ πολύ τον Νίκο Μουτσινά, χάρηκα, τρελάθηκα όταν γύρισε στον Ant1”.

Τέλος για την επιτυχία του Survivor και το αν εκείνη θα ήθελε να το παρουσιάσει ανέφερε: “Προσωπικά δεν το βλέπω, αλλά επειδή πια το βλέπει πάνω από το 60% των τηλεθεατών μιλάμε για τηλεοπτικό φαινόμενο. Είναι η ίντριγκα που το κάνει επιτυχημένο; Τα παιχνίδια; Η ναγική εικόνα από τον Άγιο Δομίνικο; ξεφεύγει το μάτι επειδή ο κόσμος έχει τρελαθεί με τα προβλήματά του; Δεν ξέρω τι να απαντήσω;” και συμπλήρωσε: “Αποκλείεται να έκανα το Survivor. Να είμαι στον Άγιο Δομίνικο παρουσιάζοντας ένα παιχνίδι που θα τρώγαμε κιόλας, πολύ ευχαρίστως. Ούτως ή άλλως τέτοια project είναι καθαρά αντρική υπόθεση”.

Read More

And More